Конкуренція у сфері онлайн-кредитування не на жарт розгорається, а тому такі кредитори все частіше йдуть на різноманітні поступки для клієнтів. Наприклад, київська компанія «КЛТ КРЕДИТ» встановила помірну відсоткову ставку (1,62% на день), пропонує програму лояльності для встановлення довіри з новими клієнтами (0,8% при першому кредиті та 1,21% — при оформленні другого), проводить акції щотижня та перед святами (зниження ставки на четверть або на третину). А ще тут діє партнерська програма, в рамках якої можна заробляти реальні гроші на запрошенні в компанію інших позичальників.

Окрім того…

Дострокове погашення та пролонгація термінів

Щоправда, відсоткова ставка не завжди відіграє визначальну роль у формуванні остаточної суми до оплати. Наприклад, опція дострокового погашення від «КЛТ КРЕДИТ» дозволяє зменшити переплату шляхом скорочення терміну угоди. Спробуйте виплатити завчасно банківський кредит, і з високою ймовірністю ви отримаєте штраф — банки не зацікавлені в скороченні запланованих сум прибутку.

З другого боку, якщо ви не вкладаєтесь в обумовлені терміни, ніщо не заважає договоритись з оператором кредитора про відстрочення повернення боргу. При цьому ви оплачуєте тільки «накопичені» відсотки і не ризикуєте отриманням штрафів чи збільшенням відсоткової ставки.

Офіційна документація як підтвердження легальності

Не кожна українська фінансова організація, що надає кредити онлайн, виставляє на публічний огляд всю юридичну інформацію про себе та про свою діяльність, включаючи реєстраційне свідоцтво та фінансову звітність. У той же час навідавшись на сайт «КЛТ КРЕДИТ» (https://kltcredit.ua/ua/golovna), а точніше — на сторінку «документи і звітність», можна ознайомитися з:

  • Правилами, на яких видається кредит онлайн на карту;
  • Згодою на обробку даних;
  • Кредитним договором;
  • Свідоцтвом про реєстрацію;
  • Згодою на розсилку;
  • Відмовою від відповідальності;
  • Бухгалтерською звітністю.

Таким чином, перед тим як скористатись послугами «КЛТ КРЕДИТ», ви можете в повній мірі переконатись у законності та сумлінності цієї кредитної онлайн-установи.

Чи варто кип'ятити собі нерви і вистоювати величезні черги? Чи варто витрачати свій дорогоцінний час, який можна провести з сім'єю або займаючись улюбленою справою, коли для отримання грошей на покупку або послугу, в якій Ви потребуєте, можна витратити всього кілька хвилин, не виходячи з дому?Очевидно, немає. Але вибір завжди залишається за Вами.