Кожна людина стикається з різними ситуаціями, де потрібна професійна допомога юриста, адвоката або нотаріуса. У цих питаннях дуже важливо знайти кваліфікованого фахівця, який знає всі аспекти своєї роботи. Давайте, для початку розберемося і дізнаємося, хто такий нотаріус і що він робить. Нотаріусом можна назвати професійного і кваліфікованого юриста, який на державному рівні підтверджує законність і достовірність різних фактів, документів і дій.

У роботу нотаріусів входить підтвердження документів, правильність різних перекладів, оформлення і отримання спадщини, оформлення та засвідчення заповіту, також нотаріуси фіксують різні факти про укладення договорів, оформляють право власності на нерухомість та інше. Якщо вам потрібна кваліфікована допомога в різних сферах діяльності і напрямках від грамотного нотаріуса, то варто ознайомитися з послугами фахівця на сайті https://kushalnotary.km.ua/about і дізнатися всі подробиці деталі.

Досвід і сфера практики

На вищевказаному сайті ви можете ознайомитися більш детально з послугами кваліфікованого нотаріуса і дізнатися більш детально про всі конкретних сферах практики. Нотаріус працює за різними напрямками, а саме ви можете звернутися за допомогою для:

  • Державної реєстрації юридичних осіб
  • Для всіх питань, пов'язаних зі спадщиною
  • Для питань, пов'язаних з дорученнями
  • Також для угод з нерухомістю
  • Для державної реєстрації прав та інше

На вищевказаному сайті ви зможете дізнатися більш конкретно про весь перелік послуг, а їх дуже багато, наприклад, ви можете звернутися за безкоштовною консультацією, замовити послугу виїзду нотаріуса, проконсультуватися за шлюбним договором, вирішити питання з залом або орендою нерухомості, звернутися за видачею свідоцтва про право на спадщину та багато іншого. Це лише невелика і мала частина послуг, який надає кваліфіковану нотаріус.

Отримати безкоштовну консультацію

Як же ви можете отримати абсолютно безкоштовну консультацію у фахівця, для цього необхідно відвідати сайт kushalnotary.km.ua, на якому вказано актуальний номер телефону, за яким ви можете зв'язатися з нотаріусом і записатися на безкоштовну консультацію. Завжди звертайтеся тільки до професіоналів, які мають практику, досвід і навички.