Не кожна жінка відчуває себе невимушено в сукнях, тому вважає за краще носити штани. Заведено вважати, що на вечірку треба одягати елегантні та стильні плаття, але це не є обов’язковим. Святкові вбрання зі штанами – це зручна альтернатива, яка відповідає сучасним модним тенденціям. Ознайомтеся з особливостями такого образу.

Як обрати штани для свята

Перед тим, як купити штани жіночі для вечірки (можна на сайті - https://diadia.ua/shtany/), зверніть увагу на наступні поради. Жіноча мода та дрес-код в останні часи зазнали значних змін. Гарні штани виглядають сучасно й стильно на будь-якому святі. Мода надає багато можливостей для створення будь-якого святкового образу.

Очевидно, не всі моделі будуть вдалим вибором. Якщо ви хочете виглядати бездоганно, слід прискіпливо підходити до вибору крою. Велике значення має матеріал. Що стосується кольору – потрібно підібрати його відповідно до типу фігури та комплектації. Впевнено обирайте дуже світлі кольори, наприклад, бежевий. Мають чудовий вигляд пастельні відтінки – м’ятний, синій та інші. Інтенсивний та насичений колір також користується популярністю. Це може бути волошковий, смарагдовий або червоний.

Якщо ви збираєтеся на свято у штанах, вдалим вибором будуть наступні фасони:

  • шведи – елегантний крій з широкими штанинами, бажано з костюмної тканини, зі складкою, світлих або пастельних тонів;
  • палаццо – дуже широкі, повітряні та легкі, імітують спідницю максі, зараз у тренді;
  • комбінезон – відмінний компроміс, ідеальний як з широкими штанинами, так і з вузькими;
  • чіноси – стильна та цікава модель, яку можна зустріти у жіночих костюмах, штанини звужуються донизу та досягають щиколотки;

Для того, щоб мати гарний вигляд, образ повинен бути завершеним. Варто обрати блузу, що поєднується зі штанами. Основною пропозицією буде топ на тонких бретелях, доповнений красивим намистом. Цікавим рішенням стануть блузки оригінального крою, наприклад, зав’язані на шиї або асиметричні на одне плече. Якщо ви хочете оголити плечі, оберіть мереживний топ, він надає елегантності наряду. Піджак, який поєднується з одягом, завершить образ.

Магазин жіночого одягу пропонує великий вибір фасонів, тому обирайте найкращі штани для свята та доповнюйте їх гарною блузкою та піджаком. Створіть гарну стилізацію, яка допоможе вам виглядати бездоганно. Доставлення товару здійснюється по всій Україні, тому можна зробити замовлення з будь-якого населеного пункту.