Харчування малюка - це найважливіша складова його здоров'я. Якщо немає можливості для грудного вигодовування, з перших днів життя дитині необхідно забезпечити збалансоване харчування, що містить всі необхідні мікроелементи і вітаміни, що сприяють правильному розвитку і росту малюка. Скориставшись інтернет-ресурсом http://shop.hipp.ua/ , можна завчасно вибрати і замовити дитячі молочні суміші різних видів, напої та чаї для лактації. У каталозі компанії Shop Hipp є величезний асортимент продукції для підгодовування малюків грудного віку, а також додаткові засоби для догляду за шкірою.

Перевага пошукового фільтра

Для оптимізації пошуку і економії особистого часу, рекомендується скористатися зручним пошуковим алгоритмом. Досить вибрати вік малюка, категорію товару та додаткові критерії, щоб отримати більш детальний перелік доступних продуктів, починаючи від народження до вісімнадцяти місяців. У великому каталозі компанії реалізуються не тільки молочні, а й овочеві суміші для прикорму, а також фруктові пюре та безмолочні каші, органічний пластівци і дитяче печиво, рибно-овочеві та м'ясні пюре і навіть органічні макарони.

Особливості молочних сумішей для немовлят

Залежно від індивідуальної переносимості дітей, виробник розробляє і пропонує молочні суміші з таким білком, який найкращим способом засвоюється організмом дитини. Подібна продукція містить пробіотики, які входять до складу материнського молока і позитивно впливають на формування нормальної мікрофлори кишечника. Таке харчування рекомендується дітям, які страждають коліками, запорами і здуттям животика. Для кожного вікового періоду рекомендується конкретний вид молочної суміші, який враховує всі необхідні нюанси розвитку та зростання малюка.

Різноманітний асортимент та бездоганний сервіс

Варто відзначити, що компанія Shop Hipp постійно розробляє і оновлює великий перелік додаткової продукції для догляду за дитячою ніжною шкірою. Це натуральні масла і засоби для купання, креми та шампуні, вологі серветки і пінка для вмивання, зволожуюче молочко та асортимент сонцезахисних засобів. Майбутні мами можуть придбати спеціальні засоби для догляду за своєю шкірою, а згодом - чай для поліпшення лактації. Доставка замовлення може бути безкоштовною, якщо ви проживаєте в столиці або в передмісті Києва, а вартість продукції становить не менше п'ятисот п'ятдесяти гривень.