Для любителів японської кухні і морепродуктів немає більш популярної та смачної їжі, ніж суші. Це екзотичне блюдо давно вже стало звичним для кожного українця. Скориставшись інтернет-ресурсом smaki-maki.com , можна завжди замовити найнезвичайніші суші і роли з різноманітними компонентами і дивно тонкими східними соусами. Продукція буде доставлена за мінімально короткий період часу і буде відрізнятися високими смаковими якостями, свіжими інгредієнтами, зручною і надійною упаковкою, а також великою різноманітністю.

Різноманітність меню

Хосомакі з огірком і з крем сиром, з авокадо і запеченим лососем, філадельфія з масляною рибою і сурімі з авокадо, сирний рол з окунем терияки і з креветкою темпура, а також філадельфія з яблуком, боніто і каліфорнія з тунцем - це лише невеликий перелік страв, доступних в каталозі онлайн-ресторану «Smaki-Maki», який цілодобово приймає замовлення будь-якої складності та обсягу. Тепер вам не страшні несподівані і непрохані гості, завдяки різноманітності меню ви завжди зможете гідно їх зустріти і ситно нагодувати. Не потрібно витрачати особистий час на підготовку сімейної вечері або дружньої вечірки. Досить скористатися онлайн-каталогом та вибрати блюдо, відповідне вашим смаковим уподобанням.

Бездоганний сервіс компанії

Піца і роли, суші, місо-супи і салати, десерти, напої і гарячі роли - будь-яку страву буде приготовлено тільки для вас і доставлено за вказаною адресою в обумовлений період часу. Компанія постійно вдосконалює свій сервіс і часто пропонує акційні знижки своїм постійним покупцям. Ролл зі свіжим лососем, соковитим і ароматним огірком, білим кунжутом і майонезом можна придбати за півціни, якщо зробити замовлення в конкретний період часу.

Екзотичні компоненти страв

Перевагою даного закладу є такі важливі критерії, як гарантована якість продукції, використання тільки свіжих компонентів і велике різноманітне меню, а також використання екзотичних і не зовсім традиційних інгредієнтів, таких як яблука, морква, товстий сир і морський окунь, болгарський перець темпура і масляна риба. Ви не будете чекати довго, так як власна кур'єрська служба компанії працює оперативно і акуратно.