Вода та її склад є одним із найважливіших компонентів, що впливають на якість нашого життя. Тому так важливо, за нинішніх сучасних умов, вживати тільки чисту та якісну воду, яка не завжди доступна у міській водопровідній мережі. Зробити аналіз питної води в домашніх умовах можна за допомогою спеціальних тестових смужок, які продаються в інтернет-магазині "НаноМаркет" ". Набори для аналізу води дають можливість самостійно контролювати її якість, не витрачаючи при цьому великих фінансових засобів, які потребують спеціалізовані лабораторії.

Прості та доступні тести та набори для аналізу води

Перевагою тестових смужок є їхня доступна цінова політика, а також простота використання. Не потрібно жодних додаткових реагентів та спеціальної освіти, щоб у домашніх умовах регулярно перевіряти якість водопровідної води. Крім того, можна перевіряти склад води в різних організаціях та санітарних закладах, у басейнах, у дитячих садках, у школах та пральнях. Інтернет магазин тестів і наборів для аналізу води nanomarket.ua пропонує великий каталог спеціалізованої продукції від відомих брендів Японії, Америки та Європи, а також українських виробників, яка відрізняється високою якістю, величезним асортиментом та використанням інноваційних технологій.

Різновиди тестових смужок

Залежно від індивідуальних потреб, можна підібрати і замовити тестові смужки виявлення нітратів у питній воді, і навіть на кількість хлору, заліза чи міді. Можна самостійно визначити жорсткість води, і навіть виявити у ній наявність кишкової палички чи інших хвороботворних бактерій. Тест-смужки допомагають визначити наявність важких металів у рідині, а також визначити рівень рН. Крім того, у каталозі пропонуються комплексні тести, які допомагають визначати одразу кілька важливих показників.

Висока точність аналізу

Одна з найважливіших переваг експрес-тестування води є його доступність та оперативність. Результати перевірки будуть відомі буквально через одну хвилину. Для проведення аналізу достатньо опустити тестову смужку в ємність із водою та визначити наявність тих чи інших елементів, залежно від кольору індикатора. Дослідження відрізняються мінімальним ступенем похибки та точним результатом. Подібне тестування дає можливість захистити свою сім'ю та найближчих людей від шкідливого впливу неякісної води, а також від негативного впливу навколишнього середовища.