Щоб добре відпочити і якісно підлікуватися, зовсім не обов'язково їхати за кордон. Скориставшись інтернет-порталом https://truskavets.pro/ru/sanatorii-skhodnicy/ , можна ознайомитися з великим каталогом санаторіїв Східниці, яка відома своїми цілющими джерелами з мінеральною водою.

Доступне житло і якість сервісу

Селище Східниця стрімко розвивається, завдяки тому що збільшується потік туристів і відпочиваючих, які приїжджають в місцеві санаторії. Склад води в місцевих джерелах нічим не відрізняється від знаменитої "Нафтусі", що добувається в Трускавці. Однак, проживання в даній місцевості значно дешевше і доступніше, так як Східниця не є таким відомим курортом, як Трускавець. Завдяки великій різноманітності житла, сюди приїжджають відпочивальники цілими сім'ями, щоб насолодитися унікальною природою і підлікувати здоров'я, поєднуючи лікування разом з відпочинком.

Які процедури доступні постояльцям

Варто відзначити, що Карпатський курорт володіє різними джерелами мінеральної води . Тут вам запропонують лікування водою з підвищеним вмістом заліза і хлоридно-натрієвою бромною водою, а також цілющою водою, яка є аналогом "Боржомі" або "Нафтусі". Завдяки такій різноманітності, санаторії Східниці приймають постояльців з самими різними захворюваннями. В першу чергу, сюди приїжджають туристи з хронічними захворюваннями нирок і сечовивідних шляхів, ендокринної системи та з порушеннями обміну речовин. Крім того, тут допомагають пацієнтам з серцевими і неврологічними захворюваннями.

Додаткові процедури

Медичні центри деяких санаторіїв надають фізіотерапевтичні процедури, пропонують лікувальний масаж і голкорефлексотерапію. Після комплексної діагностики, яка проводиться на сучасних апаратах, доктор може призначити ультразвукову терапію, лікувальний масаж, водолікування і гідроколонотерапію, а також багато інших лікувальних та профілактичних маніпуляцій, які будуть відповідати стану вашого здоров'я. Залежно від ступеня комфортності житла і вартості сервісу, мешканці готелів і санаторіїв можуть займатися активними видами спорту, орендувати спортивний інвентар і грати в спортивні ігри, а також відвідувати кінотеатри і спа-салони.