професійна хімія

Люди часто порівнюють ціни на засоби для чищення для дому чи для бізнесу, і першими відмінностями, які вони бачать, є, наприклад, ціна 1 л універсальної рідини для миття підлоги та ціна 1 л концентрату для чищення підлоги. Дивлячись крізь призму ціни, можна впевнено сказати, що професійна хімія дорога, а побутова набагато дешевша. Та якщо заглибитися в тему професійних хімічних рішень, все виглядає зовсім по-іншому.

А саме, професійні хімічні речовини - це висококонцентровані рідини для чищення різних поверхонь, від підлоги до меблів, душових кабін. Давайте розглянемо це на прикладі універсальної рідини для миття підлоги, яку найчастіше вибирають споживачі. Припустимо, що середня ціна рідини Х об'ємом 1 л становить близько 50 гривень. Ця рідина насправді є готовим продуктом для використання, і якщо ви налиєте одну, дві або три кришки у воду, ефект буде ідентичним. Цю рідину рекомендують для використання в теплій воді. Отже, 1 л побутової хімії коштує 50 гривень.

Інакше йде справа з професійною хімічною рідиною

Придбати миючі засоби від компанії Lysoform ви можете за посиланням. Вартість універсального концентрату для миття всіх миючих поверхонь становить близько 120 гривень за 1л - дорого, правда? Однак з цього літра концентрату ви маєте аж 250 8-літрових відер води з рідиною для миття всіх поверхонь, від підлоги до меблів, віконних рам та офісного обладнання. Більш низькі витрати на очищення можна отримати додатково за допомогою холодної води, завдяки якій хімічні речовини не виходять у повітря, лише залишаються у воді та на очищеній поверхні, викликаючи швидке видалення бруду та висихання без смуг. Важливо, що інструкція із застосування концентрату завжди написана українською мовою, а упаковка повинна мати спеціальні піктограми та шкалу, завдяки якій ви можете легко дозувати концентрат.

Підводячи підсумок: професійні хімічні речовини - це найдешевший спосіб швидко та ефективно очистити поверхні, витрачаючи на 1 л робочого розчину від 0,16 г до 0,35 г для продуктів, готових для очищення різних чистих зон у вашому домі чи на робочому місці, тому іноді не варто керуючись ціною купувати 1 л готової до вживання рідини. Краще взяти 1 л концентрату.