Незважаючи на те, що інноваційні технології стрімко увійшли в усі сфери нашого життя, шиття та рукоділля завжди залишаються популярним видом занять. Інтернет-магазин компанії ТК-Фурнітура реалізує широкий спектр продукції, яка знадобиться для комфортної праці. Швейне обладнання, нитки, пряжа, фурнітура для штор, творчості та білизни, ґудзики, застібки та декоративні елементи, мереживо, стрічки, муліне, шнури, все для крою та шиття - лише невеликий перелік того, що можна придбати в спеціалізованому магазині.

Акційні прпозиції та бонусні прграми

Компанія більше двадцяти років працює в данній сфері, та має позитивний імідж серед своїх постійних покупців. Вона постійно оновлює та доповнює каталог новими видами продукції, щоб створити комфортні умови для вашої творчості. Продукція поставляється від надійних та перевірених виробників, що дає можливість реалізовувати товар по доступним цінам. Компанія співпрацює з усіма зацікавленими клієнтамиє та реалізує продукцію як оптом, так і в роздріб. Постійні покупці мають змогу купити товар, скориставшись бонусними програмами та іншими акційними пропозиціями.

Особливості онлайн-замовлення

Щоб оптимізувати пошук необхідної продукції та заощадити ваш час, рекомендується скористатися понятним, простим та доступним алгоритмом. Достатньо вибрати необхідну категорію товара, щоб отримати повний перелік доступної продукції. Ножиці, галантерея, інструменти для розкрою та крейда, лекала та голки, комплектуючі частини для побутових та промислових швейних машин, різноманітні гудзики для верхнього одягу, костюмів, сорочок та джинсів, фетр та різноманітна бейка - все це можна замовити та підібрати в онлайн режимі, в комфортних в домашніх умовах та не гаяти час на дорогу.

Бездоганний сервіс

Особливістю та пріоритетом інтернет-магазину є великий асортимент товару та його наявність. Крім того, можливо заплатити за заказ любим зручним способом. Мінімальний розмір для заказа невеликий, він має бути не менше 150 гривень. Якщо сума замовлення буде 300 грн і більше, доставка заказа буде безкоштовною. Компанія гарантує оперативну обробку вашого замовлення та його доставку в найменший період часу.