Бездоганна якість перельоту переважно залежить від репутації обраної авіаційної компанії, яка при відповідальному підході до роботи здатна подарувати вчинене сервісне обслуговування багатомільйонної аудиторії пасажирів. Авіакомпанія Lufthansa вважається респектабельним національним німецьким перевізником, стабільно і безперебійно функціонуючим на п'яти континентах.

Коли люди користуються послугами престижної авіакомпанії?

З моменту відкриття подорож на борту Люфтганза стала універсальним способом для:

  • огляду ключових пам'яток США, Німеччини, Італії, Франції, Польщі;
  • запаморочливих туристичних поїздок різними країнами світу;
  • тривалих переїздів в навчальних та ділових цілях.

Для широкої аудиторії людей, що йдуть в ногу з часом, бронювати квитки на літак максимально зручно в дистанційному форматі через віртуальні сервіси. У парку компанії присутні багатофункціональні укомплектовані літаки, що знаходяться в бездоганному технічному стані і володіють багатим експлуатаційним потенціалом. На борт почесні гості зможуть взяти в собою ручну поклажу. Показники ваги і габаритні розміри багажу регламентовані перевізником і варіюються в залежності від напрямку курсування.

Бюджетним варіантом стануть квитки економ-класу, в рамках якого передбачається розміщення пасажирів в транспорті, де багато місця і присутні ергономічні форми сидінь. Підвищений комфорт гарантований за рахунок спеціальних підголівників. Шанувальники інтерконтинентальних маршрутів не зможуть залишитися байдужими до економ-класу категорії «преміум», на адресу якого надходять тільки позитивні відгуки.

Доступні авіаквитки від Lufthansa як вигідне придбання

За двадцять три години до польоту клієнтам доступні наступні преференції:

  • проходження онлайн-реєстрації;
  • вибір відповідного сидіння в літаку;
  • роздруківка посадкового квитка і відправка його на персональний смартфон.

В процесі більшості перельотів на борту проводиться безпосередня подача гарячих і холодних напоїв, легких закусок та інших кулінарних шедеврів. У бізнес-класі надається шанс вибору вишуканої їжі з меню, яке постійно поповнюється новими цікавими позиціями відповідно до індивідуальних запитів вибагливих гурманів. Не упускайте можливості використання послуг авіакомпанії Lufthansa в якості стійкої основи для комфортного пересування і насичених подорожей на елітних повітряних суднах.