Будь-який суб’єкт господарювання, розпочинаючи втілення проекту, що може призвести до негативного впливу на навколишнє середовище, обов’язково має мати висновок ОВД. Діючий на сьогодні Закон, що регулює цей процес, було прийнято ще три року тому, у 2017. Оцінка впливу на довкілля з того часу набрала більш сучасний порядок проведення, який відповідає міжнародним стандартам. Найкращий спосіб отримати дозвільний документ – звернутися по допомогу до кваліфікованих спеціалістів, що надають відповідні послуги.

Куди звертатися?

Розробкою різних пакетів документації займаються «Регіональні центри природніх ресурсів та екології». Компетентні працівники комунального підприємства, що відноситься до Харківської обласної ради, швидко та в повній мірі забезпечують замовників необхідними матеріалами стосовно висновку ОВД.

Отримати більш повну інформацію надається можливість під час індивідуальних консультацій, що проводяться безкоштовно. Зв’язок здійснюється за допомогою телефону чи електронної пошти. Всі необхідні для цього координати вказані на офіційному сайті підприємства. Зручним форматом одержання відповідей є онлайн-звернення. Щоб скористатися ним, потрібно зайти на сайт центру та заповнити просту форму, обов’язково вказавши свої реквізити.

Також на сайті працює бізнес-месенджер онлайн. В ньому можна поспілкуватися зі спеціалістом, який наддасть консультацію та зрозумілі відповіді на запитання.

Переваги послуг онлайн

Скориставшись допомогою висококваліфікованих спеціалістів, можна отримати висновок ОВД за найменш короткий проміжок часу. Завдяки екологічному супроводу досвідчених фахівців, обізнаних з усіма тонкощами процесу отримання дозвільної документації, клієнти заощаджують окрім часу ще й значну кількість фінансів.

Та найголовніше те, що співпраця з КП ХОР «РЦПРЕ» допоможе запобігти виникненню негараздів та проблем, що стосуються порушення законодавства в галузі охорони природи. Використання фахівцями досконалих ліцензованих програм, створених за держстандартами та відповідними нормами, забезпечує повну гарантію екологічної безпеки довкілля.