Любителі японської кухні завжди можуть замовити суші у Львові , не витрачаючи багато часу. Досить відвідати офіційний-ресурс суші-ресторану «SushiGo» і ознайомитися з різноманітним каталогом продукції. Хосомакі з огірком, з лососем і з крем сиром, ролл шиітакі і веганські з вакамі, Філадельфія Айс і сирний темпура, дарк рол і рол сурімі, сирний класичний і з запеченим лососем - це лише невеликий перелік страв з різноманітного і оригінального меню.

Особливості рол манго-лосось і їх оригінальність

Для приготування ролу манго-лосось використовується крем-сир, норі і свіжий лосось, а також зрілий і соковитий манго, який надає страві оригінального солодкуватий смак, що доповнює вишуканість риби і ніжного сирного крему. При замовленні цього блюда кожен клієнт отримує додаткові п'ять відсотків на свій бонусний рахунок. Замовлення будь-якої складності доставляється за вказаною адресою за двадцять дев'ять хвилин. Якщо умова не буде виконана, ви отримаєте додатковий рол в подарунок. Унагі-Філадельфія приготовлені з рису, норі, огірка і соусу унагі з додаванням вугра і білого кунжуту. Кожен вид суші має неперевершений вишуканий смак, оригінальність оформлення та швидко готується з найсвіжіших продуктів.

Перевага онлайн-ресторану

Суші ресторан призначений для всіх, хто цінує не тільки смачну і корисну їжу, але і свій особистий час. З причини швидкого ритму життя і завантаженості на роботі, більшість користувачів не можуть приділити багато часу на приготування смачних страв. Скориставшись послугами онлайн-ресторану «SushiGo», можна завжди накрити стіл і не турбується, якщо нагрянули несподівані гості. Тут працюють професійні кухарі, які приготують суші найвищої якості і запропонують незвичайний асортимент інгредієнтів.

Бездоганний сервіс і коректний персонал

Перевагою ресторану є коректний і ввічливий персонал, який обслуговуватиме вас в будь-який час по вищому розряду, а також страви, приготовані зі свіжих продуктів. Порції смачних і красивих рол повноцінні і досить великі. Заявка буде швидко оформлена і виконана, а також доставлена за конкретною адресою в найкоротший період часу. В меню онлайн-ресторану постійно з'являються нові страви, виготовлені з авторських рецептами шеф-кухаря.