Надійність — саме той фактор, що є визначальним при виборі компаній для довгострокового співробітництва. Чітке слідування правилам і домовленностям, прозоре формування цін — такий підхід є вкрай приємним і у випадку енергопостачання. Може і ви шукаєте постачальника, що відповідає таким вимогам?

Поздоровляємо, вже знайшли! Це — ТОВ “Криворізька Енергетична Компанія”, https://kr-energo.com/, яка з самого початку роботи ринку електроенергії займається цією важливою справою. Шукаєте доказів?

Наша діяльність і переваги

Одна з визначних причин для співпраці з ТОВ “Криворізька Енергетична Компанія” — широкий спектр послуг, що включає, зокрема, наступні:

  • Ми постачаємо юридичним особам не тільки електроенергію, але й природний газ, що дозволяє нашим клієнтам менше витрачати часу на оплату рахунків.

  • Виконуємо моніторинг енергоспоживання, що дозволяє підприємствам, які працюють з нами, зменшувати видатки.

  • Розробляємо та впроваджуємо різні стратегії енергозбереження, які сприяють зменшенню витрат на закупівлю електроенергії підприємствами, що є нашими клієнтами.

  • Надаємо консультаційні послуги щодо правових, адміністративних, технічних та енергетичних питань.

Звичайно, така різноманітна діяльність зустрічається і в інших компаній, тому дуже важливо окремо підкреслити наші переваги:

  • Ми постачаємо електроенергію будь-де по Україні, завдяки можливості працювати з 33 ОСР. Маєте відділення у різних регіонах? Ми забезпечимо електроенергію кожне з них!

  • Пропонуємо дійсно вигідні ціни. Це є можливим завдяки мінімальному розміру маржі та постійному моніторингу ринку у пошуках найкращих пропозицій.

  • Надаємо можливість отримання найбільш зручного графіку оплати зі спрощеними порядками розрахунків.

  • Максимум персонального підходу. Ваш особистий менеджер завжди буде готовий допомогти з будь-якими питаннями, що виникнуть в процесі роботи.

  • Аналізуючи витрати енергоносіїв підприємством, допомогаємо мінімізувати зайві витрати.

Варто назвати ще один момент, який на сьогодні, на жаль, також є перевагою — на відміну від багатьох недобросовісних постачальників, ми пропонуємо виключно прозорі контракти без жодних напівзаконних засобів для примусового утримання клієнтів.

Все ще не впевнені? Просто зайдіть на наш сайт і зв’яжіться з нами через форму, або за вказаними телефонами — отримаєте персональну пропозицію, що точно відкине всі сумніви!