Щоб розвинути проект в достатній мірі, його необхідно представити в інтернеті. Для цього потрібен сайт, розроблений з урахуванням всіх технічних вимог. Відповідність певним стандартам дозволяє ефективно просувати ресурс в Google, зрозуміло, з використанням послідовних і заснованих на аналізі дій. Насправді розкрутка сайту - справа доволі складна. Вона вимагає спеціальних знань і злагодженої командної роботи. Замовити подібну послугу можна в компанії SEO Creative, сайт seo-creative.com, в якій працюють справжні SEO експерти.

Навіщо потрібна SEO оптимізація?

Складно навіть уявити, яка величезна кількість сайтів блукає по всесвітній павутині, постійно переміщуючись по шкалі рейтингу в ту чи іншу сторону. Кожен сайт - це чийсь проект, і власник хоче зробити його впізнаваним і прибутковим. Цілком природно, що на перші місця в пошуковій видачі Google проходять ті сайти, над якими старанно попрацювали фахівці SEO. У системи Google є свої алгоритми відбору. Веб-майстри уважно стежать за будь-якими змінами цих алкоритмів, тому знають, в якому випадку варто застосувати той чи інший метод просування.

Якщо цього не робити, сайт так і залишиться невидимим для пошукової системи. У проект не прийдуть клієнти, і він поступово закриється. При недостатньому або непрофесійному просуванні сайт дуже скоро відкотиться назад, навіть якщо він в якийсь моент зайняв перші позиції. Так що довіряти процес SEO оптимізації можна лише профессіолнлам.

Як проводиться SEO оптимізація?

Процес SEO оптимізації – це кропітка праця, спільна робота команди профессіолналов, націлена на те, щоб ресурс просунувся по конкретним запитам в ТОП-10 і став видимим для користувачів. У просуванні беруть участь кілька вузькопрофільних фахівців:

  • програміст
  • СЕО-експерт
  • копірайтер.

Незважаючи на те, що кожен зайнятий вирішенням конкретних завдань, вони працюють злагоджено, діючи одночасно в декількох ключових напрямках:

  • проведення аудиту сайту
  • пошук ключів, за якими буде виконуватися просування
  • розробка стратегії
  • виправлення помилок в основному коді сайту
  • технічна оптимізація
  • написання мета-тегів і якісного унікального контенту.
Тільки при такому підході можна гарантувати, що сайт надовго затримається в ТОП і забезпечить проекту ефективний розвиток.