Цегла клінкерна: властивості, експлуатація, ціна

Висока марка міцності та естететичність визначили нішу клінкерної цегли на сучасному будівельному ринку. Попитом клінкерний матеріал користується завдяки ряду технологічних переваг, серед яких:

  • низький показник вологопоглинання;
  • міцність та стійкість клінкерної основи;
  • цегла не схильна до вигоряння та грибкових утворень;
  • широка сфера використання матеріалу;
  • швидкість та простота кладки клінкеру;
  • багата гамма відтінків та текстур;
  • тривалий термін експлуатації.

Клінкерна цегла

Завдякі унікальній технології випалу та натуральній структурній основі, цегла клінкерна стійка до атмосферних та механічних впливів. Мінімальний показник водопоглинання клінкерної основи, дозволяє застосоовувати матеріал у зонах з великим рівнем вологості. Окрім цього клінкерна цегла термостійка, виробничий контроль якості підтверджує циклічну морозостійкість. Облицювальна клінкерна цегла характеризується відмінною звуко- та теплоізоляцією.

Клінкерна цегла проста у кладці, важливо правильно вибрати суміш для мурування, якість якої повинна відповідати технологічним вимогам обраного клінкеру. Міцність та щільність кладки залежить від повноти заповнення швів. Цегла поліфункціональна – виглядає гармонійним доповненням зовнішнього декору, одночасно надає додатковий захист споруді. Клінкерна цегла широко застосовується для зведення терас, заборів, колон, інтер’єрному оформленні. Облицювання фасаду колекцією клінкерної цегли – правильний вибір надійного та індивідуального зведення.

Стосовно фінансової складової, ціна клінкерної цегли сегментна – з експлуатаційним часом матеріал технолонгічно виправдовує свою вартість. Для якісного вибору та придбання необхідної кострукціної кількості цегли клінкерної варто звернутись до спеціалістів. «Світ Покрівлі» презентує широкий вибір відтінків та фактур клінкерної цегли світових виробників. Представлений асортимент та технологічні характеристики клінкерного матеріалу, задовольнять смаки найвибагливіших покупців. Натуральна компоновка структури клінкеру, сприяє організації комфортних мікрокліматичних умов. Клінкерна цегла практична у використані, не вибаглива у догляді. Переконливі переваги клінкерної цегли дозволять власнику не сумніватись у обраній якості роками.

Замовити клінкерну цеглу можливо в інтернет-магазині «Світ Покрівлі».