Кожна людина нашої країни намагається знайти шляхи здобуття гарної роботи, високого заробітку, можливості виконати поставлену мету, заробити гарні гроші для своєї сім’ї, купити власний дім, квартиру, автомобіль. Найбільш вірним рішенням на сьогоднішній день являється виїзд за кордон в країни Європейського Союзу. Чехія, Литва, Словаччина, Польща, Англія, Фінляндія – неодмінно чекають гарних робітників, здатних виконувати поставлені задачі з сумлінням та швидко. Наші спеціалісти https://e-work.com.ua/uk/priglashenie-na-rabotu/, виконують різноманітні завдання з пошуку оптимального варіанту працевлаштування, та перш за все, допомога в оформленні необхідних документів, які надають право легально знаходитися на території приймаючої робітника країни. Легальна робота в Європі здобувається при отриманні наступних документів:

  • Перший крок – отримання запрошення на роботу або заключити контракт з роботодавцем;
  • Другий крок – отримати тимчасовий вид на проживання на території ЄС;
  • Третій крок – отримання голубої карти резидента Європейського Союзу.

При проходженні даних кроків кожна людина потребуюча роботи зможе легально залишитися на території країн ЄС, до якого ви хотіли поїхати, та отримувати чисту, чесну заробітну плату, відповідно до законодавства приймаючої країни. Наші спеціалісти зможуть допомогти оформити усі документи пов’язані з легальним працевлаштуванням.

Легальне працевлаштування – основний шлях високого заробітку

Слід пам’ятати що нелегальна праця може призвести до депортації працівника та не виплати заробітної плати. Спеціалісти нашої фірми допомагають отримати легальну роботу в Європі кожному працівнику бажаючому отримувати відповідні гроші. Основні документи для офіційного оформлення працівника наступні:

  • Внутрішній та заграничний паспорт громадянина України та копії всіх сторінок даних документів;
  • Фотографії установленого зразка, зроблені меж ніш за півроку до подання документів;
  • Зареєстрований дозвіл або запрошення на роботу;
  • Анкет-заяву встановленого зразка (візова форма);
  • Медичне страхування (на суму не менше 30000 євро);
  • Квитанція з оплатою консульських послуг.

Якщо ви бажаєте зробити перший крок до будування нового життя подбайте про всі необхідні, юридично вірні, документи, які допоможуть отримувати високу заробітну платню та легально знаходитися на території країн ЄС. Якщо перші кроки досить важкі, то зверніться до спеціалістів, які точно допоможуть з легалізацією.