Харчова промисловість є однією з найважливіших галузей в Україні. Вона характеризується високою чутливістю до впливу мікроорганізмів. Тому, використання мотор-редукторів у харчовій промисловості вимагає дотримання певних вимог, а саме виготовлення обладнання із нержавіючої сталі.

Висока популярність черв’ячних редукторів у харчовій промисловості полягає не лише у кращому функціонуванні, а й в компактності, безшумності та надійності. Використання привідної техніки компанії “ТЕХНО-ПРИВІД” допоможе вам у цьому. Її також використовуються для заміни поламаних комплектуючих та при модернізації виробничих ліній.

Призначення черв’ячних мотор-редукторів

Черв’ячні мотор-редуктори використовуються для забезпечення безперебійної роботи обладнання. Їм характерні невеликі габарити та висока продуктивність. Черв’ячні мотор-редуктори застосовують у конвеєрах, транспортерах, а також у фасувальному обладнанні, пакувальних та укладальних апаратах.

Де придбати черв’ячні мотор-редуктори

Технології виробництва у харчовій промисловості постійно вдосконалюються та оновлюються. Відповідно з’являються нові вимоги до їхнього застосування. Виробники редукторів впроваджують нові технології, розробляють більш ефективні рішення, без яких не зможе обійтися жодне виробництво. Італійські виробники CMR RIDUTTORI, MOTIVE виготовляють якісні та компактні черв’ячні редуктори, які мають широкий попит на українському ринку.

Застосування черв’ячних мотор-редукторів

Харчова промисловість зараз повністю забезпечена технікою, яку потрібно обладнувати редукторами. Вони можуть працювати на обертальну та виштовхувальну силу. Черв’ячний мотор-редуктор використовують для обладнання з нерівномірним навантаженням протягом певного часу. Він допомагає регулювати надходження енергії та стабілізувати роботу обладнання, уникаючи різких перепадів.

Основними сферами використання черв’ячних редукторів є:

-   виготовлення хлібобулочних виробів;

-   приготування кондитерських виробів;

-   виготовлення різноманітних консерв;

-   розлив напоїв, молочної та алкогольної продукції;

-   переробка риби та м’яса.

При дотриманні норм використання, черв’ячний редуктор служитиме вам багато років і не потребуватиме ремонту. Важливо правильно обрати привід, який відзначатиметься якістю, стійкістю та тривалим використанням.