Сучасні технології, що використовуються у будівництві, дозволяють створювати унікальні проекти, які вражають своїм дизайном, архітектурними рішеннями. Чудовим прикладом такого руху вперед можна назвати дворівневі квартири у Львові. Передові позиції серед відомих забудовників, що втілюють неабиякої складності проекти в життя, займає Парус Сіті.

Компанія пропонує майбутнім мешканцям житло на максимально вигідних умовах. Parus Development віддає перевагу роботі безпосередньо з потенційними покупцями. Це дозволяє клієнтам значною мірою заощадити кошти, а також дорогоцінний час, що витрачається на пошуки достойного житла.

Скориставшись сайтом компанії, можна переглянути велику кількість пропозицій, де унікальні пентхауси представлені у різних ракурсах. Завдяки детальним характеристикам, кожен може уявити, як саме виглядають апартаменти, спроектовані у двох рівнях. В прямій залежності від планування квартири знаходиться її вартість.

Чим приваблює нове житло?

Переваг, які мають квартири, що пропонує Парус Сіті, достатньо. Це, перш за все, ексклюзивні, оригінальні проекти, де буде комфортно та зручно мешкати кожній родині. Використання високоякісних матеріалів, професіоналізм майстрів-будівельників – це ще один додатковий бонус.

До плюсів можна віднести ще особисту автономну котельню, бойлери, наявність лічильників для комунальних комунікацій. Доповнюється список ще багатьма іншими сучасними зручностями. Це міцні протиударні вхідні двері, алюмінієві склопакети, мідна проводка. Крім того, новим господарям вже не прийдеться при ремонті штукатурити стіни. Будівниками вже передбачена ця послуга. Неабиякої переваги додає розвинена інфраструктура довкола житлового комплексу.

Якщо виникає потреба у додатковій консультації, то компетентні менеджери дадуть відповіді на усі можливі запитання. Зворотний зв’язок здійснюється в телефонному форматі, в режимі он-лайн. Надіслати повідомлення та отримати відповідь можна також по електронній пошті. Усі необхідні для цього дані (номери телефонів, поштова адреса) вказані на сайті компанії.