Сьогодні завдяки своїй високій вартості криптовалюта привертаєт до себе увагу мільйонів людей. Через можливість швидко і досить легко заробити на торгівлі криптовалютою, вони зуміли залучити інвестиції багатьох великих трейдерів і інвесторів, що забезпечило їх досить перспективне майбутнє. Криптоновини повідомляють, що навіть незважаючи на систематичне виникнення періодів корекції цін, вони все ще залишаються привабливими для досить великої кількості людей. Але не всі з них мають достатньо коштів для того, щоб зробити бажаний депозит. Швидше навпаки, для багатьох криптовалюта є хорошим способом поліпшити свій не зовсім сприятливий фінансовий стан. Брати кредити і обтяжувати своє і без того хитке фінансове становище зайвими боргами не є кращим виходом для такого роду людей. Але які дії вони можуть зробити в тому випадку, коли хочуть отримати трохи тієї чи іншої криптовалюти, та не мають достатньо коштів для того щоб просто її купити? Для них існує кілька досить непоганих варіантів.

Майнінг ферма

Ринок пропонує готові майнінг-ферми під ключ. Ви можете купити її і почати майнити криптовалюту відразу ж. Чудово те, що процес відбувається без вашого втручання, іншими словами, ви отримуєте пасивний дохід. Фахівці збирають топові GPU-ферми на відкритих Nvidia і AMD «під ключ». У підсумку ви отримаєте налаштовану, протестовану і готову добувати крипту ферму.

Найпростішою є банальна участь в різного роду конкурсах

Завдяки своїй широкій популярності криптовалюти стали використовуватися в багатьох сферах, включаючи конкурси, в яких вони виступають в якості призу. Багато сучасних компаній з метою збільшити свою аудиторію залучити клієнтів влаштовують різні розіграші та конкурси, переможці яких отримують на свій кріптовалютний гаманець певну кількість токенов в тій чи іншій криптовалюті. Звичайно, шанси виграти в подібних конкурсах досить малі, та й покладатися на такий варіант як на повноцінне джерело доходу все-таки не варто, але й недооцінювати і не приймати його до уваги теж було б дурістю.

Досить популярним варіантом так звані криптовалютні крани

Це спеціальні сервіси, на яких ви повинні виконувати найпростіші завдання, на зразок введення капчі, перегляду реклами або відвідування партнерських сайтів, за які в якості винагороди ви і будете отримувати бажану криптовалюту. Виплати на таких сайтах досить низькі, але з огляду на низькі витрати часу і сил, цей спосіб може здатися прийнятним для тих, у кого в надлишку багато вільного часу, але катастрофічно мало сил або ж спеціалізованих знань для роботи в будь-якій конкретній сфері. Звичайно, якщо збирати криптовалюту на в процесі виконання завдань на різних кранах, то ви швидше за все не станете власником великої суми токенов тієї чи іншої криптовалюти, але це дозволить вам придбати її без шкоди вашому фінансовому стану. Цей варіант відмінно підходить новачкам, які ще до кінця не розібралися в цій сфері, але вже мають бажання влитися в неї.