Якщо ви шукаєте зручне, довговічне та стильне ліжко, зверніть увагу на варіанти з натурального матеріалу. На відміну від ДВП, деревина не містить шкідливих речовин та не викликає алергії. Крім того, ліжка з дерева – це класика, яка завжди буде в тренді. Ви можете оновлювати інтер'єр, змінювати оздоблення стін, а меблі з деревини ідеально вписуватимуться в будь-яку дизайнерську концепцію.

Дерев’яні ліжка – якість на сотні років

Дубова деревина – це дуже міцна, тверда та безпечна для здоров’я сировина.

  • Екологічність. Ми проводимо уві сні третину життя, тому варто заважати на екологічність матеріалу ліжка. Дуб не містить шкідливих речовин, тому уві сні ви будете дихати чистим повітрям! До речі, він має антисептичні властивості, тому вважається дуже «здоровим» матеріалом. В товщі дубового масиву не накопичуються спори грибків, бактерії та мікроби.

  • Індивідуальність. Дубова деревина може мати світлий або темний колір із характерним зеленуватим відтінком. Річні кільця дуба розміщені дуже щільно, тому меблі мають приємну виразну фактуру.

  • Стиль. Якщо ви давно мріяли про кімнату в романському стилі, замовте дерев'яні ліжка з різьбленням і балдахіном, а якщо хочете прикрасити спальню лаконічним виробом, доберіть простий і ненав’язливий варіант. Який би стиль ви не обрали, модель на замовлення точно виправдає ваші сподівання.

Продажа дерев’яних ліжок – це величезна відповідальність, адже меблі для спальні безпосередньо впливають на стан здоров’я людей. Компанія Lori використовує лише безпечні матеріали – якісну деревину, що відповідає радіологічним стандартам, а також клеї від виробників із Нідерландів та Фінляндії.

Lori мебель: види зовнішнього покриття

Замовляючи ліжко з міцного матеріалу, ви можете обрати не лише його дизайн, а й тип обробки. Спеціалісти компанії Lori використовують кілька надійних варіантів.

  • Лляна олія, що не містить синтетичних домішок. Рідина утворює на поверхні деревини плівку, яка захищає матеріал основи від бруду та вологи. Такі ліжка мають дуже яскраву фактуру. Їх обирають люди, що надають перевагу екологічності та натуральності.

  • Воскова олія містить суміш натуральних олій та віск. Віск частково всотується деревиною та формує на її поверхні досить товсту плівку, яка надійно захищає матеріал каркасу від вологи та бруду. Це ідеальне рішення для ліжка, яке буде стояти у приватному будинку чи квартирі. Купити дерев’яне ліжко з таким покриттям можна у компанії Lori.

  • Акриловий лак. Якісна суміш повністю ізолює поверхню від вологи та бруду. На жаль, відновити це покриття можна лише у виробничому цеху, тому варіант рекомендують для готелів.

  • Емаль. Лак із фарбником використовується, щоб надати меблям потрібний колір.

Дубові ліжка коштують недешево, проте вони мають великий термін експлуатації. Обирайте Lori мебель – і насолоджуйтесь відпочинком на якісних і стильних ліжках!