У кейтеринг-компанії Soul cafe (м. Київ) можна недорого замовити комплексні обіди в офіс, забезпечивши, таким чином, високоякісне харчування своїм співробітникам. Меню складається з різноманітних страв і щодня оновлюється, що дає можливість вибрати їжу «на смак». За допомогою послуг Soul cafe створюються сприятливі умови для нормального, повноцінного харчування. Доставка замовлень та послуги кейтерінгу в Києві здійснюється за вказаними адресами, в точно обумовлений час. Компанія гарантує оперативність у виконанні замовлень і якість послуг, що надаються, відповідальність і пунктуальність.

Вся їжа готується в день доставки кваліфікованими кухарями, по-справжньому захопленими такою творчою справою. Тому страви виходять дуже смачними, ароматними, корисними. Їжа транспортується в спеціальному термопосуду, додатково замовлення комплектуються одноразовими столовими приборами та хлібом. При певній сумі замовлення доставка здійснюється безкоштовно. Для оформлення заявки на кейтерінгове обслуговування достатньо вказати:

  • найменування організації (фірми, підприємства);
  • контактні дані;
  • адресу і час доставки;
  • спосіб оплати.

При необхідності можна замовити індивідуальне меню за певну плату.

Переваги співпраці з компанією «Soul cafe»

Багато клієнтів високо оцінили вигоди і переваги співробітництва з компанією Soul cafe, зазначивши для себе економію часу і коштів, систему знижок на доставку обідів, лояльну цінову політику, широкий асортимент страв. Фахівці зможуть швидко організувати стаціонарний пункт харчування (столову) на підприємстві або лінію роздачі їжі на відкритому майданчику. Будь-які побажання і вимоги клієнта будуть обов'язково враховані і виконані співробітниками компанії. Послугами кейтерингу можуть скористатися співробітники компаній і підприємств не тільки Києва, але й передмістя.

У компетенції Soul cafe soulcatering.com.ua/ не тільки доставка гарячих обідів і організація пунктів харчування, а й проведення різних заходів, тобто обслуговування корпоративних вечорів, днів народження, а також будь-яких свят та урочистостей. Компанія гарантує високий рівень обслуговування і дотримання всіх домовленостей. Для будівельних компаній діють спеціальні пропозиції - меню формується, виходячи з потреб і фінансових можливостей, при необхідності можлива організація харчування на будмайданчику.