Люди вже давно зрозуміли, що, встановивши лічильники на воду, вони можуть самостійно контролювати свої витрати. Це дійсно зручно. Потрібно лише щомісяця передавати показники приладів до відповідних інстанцій і періодично замовляти перевірку лічильників. І все ж стикатися з проблемами доводиться. Якщо відправити дані постачальнику води нескладно, то з перевіркою лічильників все інакше. Це ціла епопея, оскільки доводиться запрошувати додому фахівців. Ті знімають лічильники, підключають воду безпосередньо і повертають прилади назад лише через кілька днів. Це справа клопітка, до того ж затратна, оскільки витрата води без лічильників збільшує навантаження на комунальні платежі.

І все ж вихід з цієї ситуації є. Це повірка лічільників без демонтажу, яку можна замовити на сайті poverka.org.ua. Цей сайт представляє Службу Повірки Лічильників, яка спеціалізується в даному питанні і має для цього відповідне обладнання. Тут працюють фахівці метрологи, які і здійснюють перевірку приладів на дому у клієнта. Причому, все відбувається швидко і без будь-яких турбот. Результати перевірки через кілька днів будуть представлені на сайті компанії.

Що потрібно знати про перевірку лічильників на воду?

Перш за все тим, хто потребує перевірки лічильників, потрібно подати заявку на сайті компанії або зателефонувавши за вказаним тут номером. Краще зробити це заздалегідь, оскільки заявка обробляється до 30 робочих днів. Це пов'язано з великою кількістю бажаючих. За день до візиту менеджер компанії погодить час приходу фахівця, і господарям залишиться тільки чекати його візиту. Також їм не завадить самостійно перевірити стан приладу і сантехнічних пристроїв. Перевірка неможлива, якщо на приладі зірвана пломба або його скло запітніло. Також виконати точну перевірку неможливо, якщо десь є витік води, наприклад, підтікає унітаз або кран. Так що проблеми потрібно усунути заздалегідь.

Звичайно, за цю послугу господарям доведеться заплатити. Це можна зробити в банківському відділенні. Після перевірки оформляється акт про проведені роботи, а після оплати буде видано свідоцтво про перевірку. Звичайно, якщо пристрій пошкоджено, його доведеться замінити новим. Дані повірки можна буде подивитися на сайті компанії вже через 3-4 дні після оплати послуг.