Страви японської кухні тим хороші, що будь-яка обробка продуктів здійснюється шляхом щадних технологій. Безумовно, важливу роль в подачі та приготуванні грають особлива техніка нарізки, швидкість приготування. При бездоганному дотриманні всіх технологічних правил традиційні страви - суші, роли, стають не тільки естетично привабливими, але вельми корисними. Адже тоді в них зберігаються всі макро- і мікроелементи, вітаміни, органічні кислоти. Все, щоб підтримати здоров'я організму на належному рівні.

Послуга доставки суші, піци, яку можна замовити тут, - прекрасний спосіб швидко і смачно пообідати, не виходячи з офісу, накрити гарний святковий стіл, якщо на порозі несподівано з'явилися гості. Словом, це найвигідніше, правильне рішення для сучасної працюючої людини.

Компанія «Smaki-Maki» в Сумах постійно зростає та розширюється. Тут готують унікальні, неповторні страви традиційних національних кухонь - Італії та Японії. Авторські рецепти вже встигли підкорити серця гурманів в багатьох містах України. Головним пріоритетом роботи фірми є високоякісні їжа й сервіс обслуговування клієнтів. Страви удосконалюються, меню регулярно поповнюється «смачними» новинками. Приготування здійснюється виключно під замовлення зі свіжих продуктів. А доставка їх по місту займає не більше півгодини.

Переваги користування послугою доставки

У чому вигода послуги від «Smaki-Maki»? У кількох факторах. По-перше, широкий асортимент, значить вибрати можна на будь-який смак та бажання. По-друге, гарантована свіжість продуктів і швидкість доставки. Отже, не доведеться самостійно витрачати час на походи по супермаркету, а потім на приготування їжі. По-третє, економія власного бюджету. Адже ціни в «Smaki-Maki» дуже збалансовані й адекватні. Крім того, кожен клієнт може скористатися акційними пропозиціями.

Замовлення приймаються щодня в робочі години. Якщо залишаються питання, обговорити або уточнити умови замовлення завжди можна за телефоном, номер якого вказаний на сайті. Спосіб оплати клієнт обирає самостійно. Це може бути готівковий розрахунок з кур'єром, через термінал, банківською карткою.