У Києві дільничні офіцери поліції розшукали зниклу бабусю. Про це повідомили в поліції Києва.

Під час патрулювання території Лісового масиву Деснянського району столиці дільничні офіцери поліції помітили літню жінку, яка розгублено себе поводила та дуже замерзла. Правоохоронці запросили бабусю до службового автомобіля та почали встановлювати її анкетні дані.

Як розповів інспектор відділу превенції Деснянського управління поліції Джахангір Рзазаде, 76-річна жінка близько двох діб не ночувала вдома:

“Бабуся розповіла, що загубилася, та не пам’ятає, де проживає. Ми з напарником Максимом Мойсієнком встановили її паспортні дані та з’ясували, що жінка мешкає у будинку на проспекті Маяковського. Від медичної допомоги вона відмовилася, тож ми відвезли її за адресою реєстрації та передали родичам. Наразі її життю та здоров’ю нічого не загрожує”.

Пенсіонерка та її близькі подякували поліцейським за допомогу, а правоохоронці натомість провели профілактичну бесіду з її родичами та надали рекомендації щодо того, як уникнути таких випадків у подальшому.

Раніше повідомлялось, що у Вишгородському районі поліцейські розшукали пенсіонерку, що замерзає в полі. До поліції зателефонувала донька бабусі. Вона розповіла, що її мати пішла у невідомому напрямку та не повернулася, а самостійні пошуки не дали результату. Поліцейські вирушили шукати зниклу та знайшли її через 30 хвилин пошуків. 83-річна жінка лежала в полі без верхнього одягу та могла загинути від переохолодження. Поліцейські віднесли жінку до будинку та викликали медиків. Скільки часу жінка похилого віку пролежала на морозі, невідомо, востаннє дочка бачила її 26 грудня близько 23 години. За попередніми даними, жінка проживає сама і неодноразово хворіла.