Слідчі поліції Києва повідомили про підозру іноземцю за викрадення авто дзеркал. Про це повідомив відділ комунікації поліції Києва.

До чергової частини Деснянського управління поліції надійшло повідомлення про крадіжку дзеркал з автомобіля Volkswagen на вулиці Кубанської України. На вказану адресу виїхала слідчо-оперативна група для належного документування події.

Як розповів старший слідчий Деснянського управління поліції Турал Амірасланов, очевидцем злочину став перехожий, який затримав крадія та викликав поліцію:

“У порушника ми виявили автомобільні дзеркала, які він поцупив з позашляховика. Чоловіка затримали. Ним виявився 33-річний іноземець, раніше судимий за майнові злочини та зберігання наркотиків. Своїми діями він завдав матеріальної шкоди потерпілому на понад п’ять тисяч гривень“.

Слідчі Деснянського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, вчинена повторно. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід – тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.