Столичні правоохоронці розкрили злочин, що був пов’язаний с пограбуванням. Про це повідомила поліція Києва

До чергової частини Солом’янського управління поліції від 34-річного місцевого мешканця надійшло повідомлення про те, що біля будинку на вулиці Шовкуненка його пограбували незнайомці. За вказаною адресою виїхали екіпаж патрульних поліцейських, слідчо-оперативна група районного управління поліції та співробітники карного розшуку.

Поспілкувавшись із заявником, працівники поліції з’ясували, що біля під’їзду до чоловіка підійшли двоє невідомих та почали з ним конфліктувати. Правопорушники побили киянина, відібрали у нього документи, мобільний телефон, гроші та втекли. Чоловік повідомив прикмети нападників, за якими оперативники розпочали пошуки підозрюваних.

Працівники поліції встановили місцезнаходження зловмисників та затримали їх. Фігуранти – мешканці столиці 1984 та 1992 року народження, які раніше потрапляли у поле зору правоохоронців за вчинення адміністративних правопорушень.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (Грабіж за попередньою змовою групою осіб та направив клопотання до суду про обрання їм запобіжного заходу). Санкція даної статті передбачає до шести років позбавлення волі.