У Бориспільському районі під Києвом жінка вбила співмешканця кількома ударами ножа. Про це повідомили у ГУ Нацполіції Київської області.

Встановлено, що у селі Супоївка між співмешканками виник конфлікт, у ході якого 46-річна жінка завдала своєму 28-річному численні ножові поранення та пішла спати.

Про подію 28 вересня поліцію повідомив місцевий житель.

Поліцейські затримали зловмисницю та помістили її до ізолятора тимчасового тримання. Правоохоронцям жінка розповіла, що того дня разом із співмешканцем пила спиртне, і він її приревнував, через що виник конфлікт, що закінчився поножовщиною. Після громадянське подружжя розійшлося по своїх кімнатах. Вранці жінка виявила, що її співмешканець мертвий.

За фактом умисного вбивства слідчі проводять досудове розслідування (ч. 1 ст. 115 КК України). Жінці загрожує до 15 років позбавлення волі.

Поліцейські затримали зловмисницю та помістили її до ізолятора тимчасового тримання. За фактом умисного вбивства слідчі проводять досудове розслідування (ч. 1 ст. 115 КК України). Жінці загрожує до 15 років позбавлення волі.