Чоловік, який під Києвом убив сина і розчленував його тіло після того, як сховав труп, вирішив повіситися. Про це повідомив голова поліції Київської області Андрій Небітов.

Раніше оголене тіло молодика з відрізаною головою правоохоронці виявили у лісосмузі біля села Білогородка.

Загиблим виявився 28-річний переселенець із Харкова, який на початку війни приїхав до батька на Київщину.

Встановлено, що 24 вересня між родичами виник конфлікт, батько кілька разів ударив сина, і той від травм помер на місці. Потім батько взяв ножа і відрізав синові голову. Щоб приховати сліди злочину, він розділив сина, а оголене тіло розчленував і вивіз подалі від будинку. У будинку відмив сліди крові та виправ одяг.

"Змив кров, сховав останки, але тіло все одно знайшли. Усього 4 години знадобилося поліцейським Київської області, щоб знайти вбивцю та встановити обставини злочину", - розповів Андрій Небітов.

Після скоєння злочину чоловік кілька днів не виходив на роботу та пив спиртні напої. Правоохоронці затримали зловмисника перед тим, як він намагався покінчити життя самогубством у власному гаражі.

У скоєному 50-річний чоловік, керівник логістичного центру одного із великих підприємств, зізнався.

Слідчі повідомили затриманого про підозру за фактом умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України). Чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі.