Продукція компанії PARKER - це одне з найвідоміших виробництв інструментів для письма. На інтернет-ресурсі parker.com.ua розміщений великий каталог найрізноманітніших ручок відомого бренду. Тут кожен може підібрати для себе письмове приладдя, відповідне його критеріям, потребам і фінансовим можливостям. Можна впорядкувати брендові ручки по популярності і отримати список найбільш затребуваних пристроїв. Варто відзначити, що вся продукція, розміщена в каталозі, відрізняється гарантованою якістю, незалежно від цінового сегмента, так як бренд PARKER дорожить своїм власним іміджем і не допускає випуску і реалізації неякісного товару.

Перевага акційних пропозицій

Онлайн-магазин PARKER співпрацює не тільки з роздрібними покупцями, але і з оптовиками. Крім того, каталог продукції постійно розширюється і оновлюється новими модифікаціями. Компанія регулярно проводить акції знижки і розпродажі, пропонуючи привабливі ціни, починаючи від десяти відсотків до шістдесяти п'яти. Щоб не пропустити вигідну пропозицію, досить регулярно відвідувати розділи: «новинки», «розпродажі» і «популярні».

Особливості пір'яної ручки PARKER

Чорнильна ручка Urban Premium Metallic Pink реалізується за дуже демократичною ціною, яка нижча від первісної на шістдесят п'ять відсотків. Прилад відрізняється презентабельним зовнішнім виглядом, корпус ручки покритий бежево-рожевим глянсовим лаком. Перо ручки виготовлено з якісної сталі, що є гарантією надійності і довговічності. На корпусі обов'язково нанесено назву відомого бренду, що дозволяє вказувати на статусність власника. Ручка цієї модифікації відрізняється універсальністю і компактністю, а також ергономічністю і високими технічними характеристиками.

Особливості ручок з гравіюванням

Ручки паркер з гравіюванням можна використовувати, як вдалий рекламний хід, пропонуючи прилад своїм постійним і найбільш відданим клієнтам. Подібна пропозиція прийнятна для компаній, банків, фінансових установ та корпорацій. На сайті компанії завжди можна вибрати бюджетний варіант ручки і використовувати його для проведення промо-акції або в якості сувенірної продукції, пропонованої відвідувачам компанії. Одним з варіантів використання ручок PARKER з гравіюванням може стати корпоративний стиль вашого підприємства. Необхідно підібрати на сайті parker.com.ua найбільш підходящу модель письмового приладу і зробити відповідний напис.

Види гравіювання і її застосування

Варто зазначити, що для нанесення різних логотипів можна використовувати кілька ефективних способів. Це шовкографія і тамподрук, лазерне або стандартне гравірування, трансферне нанесення напису, а також зображення емблеми компанії на кліпах ручки або на торці ковпачка. Крім того, підприємство пропонує використовувати рекламний вкладиш, на якому нанесена ваша персональна інформація з логотипом і іншими текстами. Також можна використовувати, як рекламу, широкий простір подарункової коробки, де можна помістити оригінальне привітання для покупця або клієнта, а також цікаву рекламну пропозицію.