ТЦ Городок

Літо – чудова пора, і особливо її люблять школярі, у яких розпочинаються канікули. Тривають вони три місяці, і це зовсім недовго для дітлахів, та чимало для їх батьків. Не дивно, що у останніх виникає питання, чим зайняти малюків, щоб було і корисно, і безпечно, і цікаво.

Напередодні літніх канікул не буде зайвим список всього, що може стати в пригоді та розважити дитину. І не варто обмежувати його лише іграшками. Сьогодні існує багато різних варіантів веселощів як для домашніх розваг, так і для відпочинку за межами квартири чи будинку, серед яких дитячі кімнати і спеціальні дитячі зони в торгових центрах.

Серед «чайлд-френдлі» торгових центрів ТЦ Городок Гелері, в якому можна як придбати іграшку в магазині з товарами для ігр і творчості, так і провести весело час з дитиною в дитячій кімнаті під час шопінгу. А ще, проконсультуватись з працівниками дитячої зони відносно речей, які стануть в пригоді батькам влітку.

Саме за такою консультацією ми звернулися до місцевих експертів ТЦ Городок на Почайній, де знають все про дозвілля дітей

Чим зайняти дітей на свіжому повітрі: поради від ТЦ Городок в Києві

Перше, що зазвичай спадає на думку – це спортивні розваги. І це правильно. Адже діти обожнюють проводити час з м’ячем, роликовими ковзанами, скейтами, модними нині гіроскутерами, ну і, звичайно ж, з велосипедами. Тож якщо дитина просить на канікули щось із цього списку – не відмовляйте, а оберіть варіант підходящий для неї та вашого гаманця. Завдяки фізичній активності на свіжому повітрі тіло дитини стане міцніше, малюк відновить сили та позбавиться негативних емоцій, які могли накопичитись під час навчального року. Окрім того, навряд чи дитина буде гратися одна, тож розвиток соціальних навичок у даному випадку теж присутній.

Водні забави

Ще один вид активностей на свіжому повітрі влітку. Якщо дитина вже вміє плавати, ви можете придбати новенький надувний м’яч чи матрац, щоб зробити процес купання веселішим і безпечнішим. А якщо син чи донька ще не впевнено тримаються на воді, краще подбати про жилет чи нарукавники. Їх також можна знайти в дитячих магазинах ТЦ Городок Петрівка у декількох варіаціях кольорів та розмірів. До речі, на розмір особливо варто звернути увагу, адже той самий жилет буде дуже незручним, якщо виявиться замалим, і навряд чи врятує, якщо буде завеликим. Тож міряйте та консультуйтеся зі спеціалістами. Безпека на воді має бути пріоритетом батьків у цьому питанні.

Розваги вдома

ТЦ Городок

Вдома варіантів розважити дитину ще більше. Консультанти ТЦ Gorodok Gallery в Києві радять батькам особливу увагу звернути на такі категорії дитячих товарів:

  • настільні ігри, в тому числі економічні (на зразок «Монополії»), для дітей старшого віку;
  • настільні спортивні ігри (для хлопчиків настільний футбол чи хокей буде кращою розвагою);
  • конструктори (зараз їх просто безліч на будь-який смак і вік);
  • іграшки (не варто забувати про звичайні рольові ігри з роботами, персонажами мультфільмів, тощо);
  • автотреки (до речі, дівчата їх також дуже люблять);
  • пластилін (сьогодні так багато видів пластиліну, чому б не протестувати хоча б кілька з них);
  • набори для творчості.

Останніх просто безліч варіантів. За одне літо можна і скарбничку зробити, і кілька м’яких іграшок, і розфарбувати чашку, і навчитися вишивати чи майструвати квіти за методикою квілінгу та ще багато іншого.

Якщо ваша дитина мріє спробувати себе у ролі скульптора – у магазинах для творчості є глина та необхідне приладдя. А якщо прагне навчитися малювати – подаруйте їй мольберт, фарби та спеціальний папір, на якому кожен малюнок виглядає по особливому професійно.

Також влітку можна познайомитися з новими героями із книг та популярних нині коміксів. А ви самі знаєте, яких персонажів найбільше полюбляє син чи донька? Читайте разом, обговорюйте книги і дізнавайтеся нове зі своїми дітьми.

Літо – прекрасна пора для дитячого відпочинку, удосконалення навичок, розваг та веселощів, пошуку нових друзів та пригод. Тож збережіть цей список необхідних на літо речей для дитини і хутчіш вирушайте до ТЦ Городок на Почайні, щоб з початком канікул вашим дітям не довелося нудьгувати.

Літо - чудова пора