Фліпчартом називається магнітна дошка з кріпленнями для аркушів, що стала незамінним інструментом для семінарів, лекцій, нарад та тренінгів. Адже це один із найкращих способів донести ідеї та інформацію до звичайних слухачів у вигляді зображень, діаграм та графіків. Як правило, особливості конструкції фліпчарту дозволяє перенести його в будь-яке зручне місце в офісі, а також перевезти при потребі в орендоване для таких зустрічей приміщення.

Асортиментні пропозиції

Стильний та зручний флипчарт купить за привабними цінами від виробника можна на сайті компанії ТСО. Тут багато популярних та сучасних моделей, за допомогою яких можна представити будь-який товар чи ідею на найвищому рівні. Є дошки для крейди та маркера, на штативі чи тринозі, з колесами, настінні, скляні. Всі вони різних розмірів та конфігурацій. Можна також придбати фліпчарт на замовлення, за своїми ідеями та ескізами.

Серед основних переваг конструкцій даного типу від українського виробника – простота у використанні, мобільність, компактність, можливість проектувати, зручна підставка для

додаткових аксесуарів.

Послуги компанії-виробника

TCO виробляє шкільні дошки бездоганної якості, що забезпечує зручність, зрозумілість та ефективність навчального процесу. Компанія завжди рухається у ногу з часом, відкрита для нових ідей та розвитку, виробництва сучасної, затребуваної ринком продукції.

ТСО – лідер на вітчизняному ринку з двадцятирічним досвідом у виробництві шкільних та офісних дощок, а також інших меблів та товарів для розвитку творчості. Кваліфіковані співробітники сайту shop.tso.ua оперативно та компетентно проконсультують, розрахують вартість нестандартних розмірів або доставки до дверей чи до відділення компанії-перевізника.

Консультування та пораді професіоналів

Зв’язок із менеджерами фірми можна підтримувати по телефону або у онлайн-чаті, розміщеному на сайті, або скориставшись формою зворотнього зв’язку. Доставка здійснюється во всі регіоні України, включаючи невеличкі міста та селища, вітчизняним логістом-перевізником «Нова пошта».