Популярний український виробник, добре відома в ділових колах країни, компанія Papirstok, пропонує своїм клієнтам широкий вибір різних предметів упаковки з паперу. Це пакетики, стаканчики та супутні товари й аксесуари.

Паперові стаканчики

Найбільшим попитом з усієї номенклатури виробів цієї компанії, останніми роками стійко користуються паперові стаканчики різної місткості. І така популярність зрозуміла.

При всій своїй простоті паперові стаканчики є дійсно геніальним винаходом:

    • вони мають мінімальну вагу;
    • не б'ються;
    • гігієнічні, оскільки використовуються разово;
    • екологічно безпечні, оскільки при утилізації такі вироби не завдають шкоди навколишньому середовищу;
    • універсальні (можуть використовуватися під будь-яку рідину незалежно від
    • температури або навіть сипучі речовини);
    • займають мінімум місця при зберіганні, що вельми важливо для закладів громадського харчування і торгових підприємств;
    • мають різну місткість від 110 до 500 мл.

    Особливості конструкції

    Усі паперові вироби для запобігання промокання покриваються шаром поліетилену завтовшки з мікрон. Компанія Papirstok випускає як звичайні, так і подвійні стаканчики з двох шарів картону. Як правило, використовується вони для приготування і споживання гарячих напоїв. Якщо споживачеві необхідні особливо міцні вироби подібного роду з високим рівнем теплоізоляції, фірма запропонує йому т.зв. Ripple-стаканчики, з шаром гофрованого картону на зовнішній поверхні виробу.

    Випускає Papirstok і спеціальні паперові ємності для морозива, ширші і нижчі, ніж стаканчики для рідини. Такі вироби ламіновані з обох боків.

    Крім власне ємностей з паперу та картону, фірма пропонує покупцям широкий вибір різних супутніх виробів, в тому числі термочохли, що виготовляються з гофрованого картону, підстаканники на кілька осередків, трубочки - «мішалки» з дерева, пластикові трубочки для напоїв та ін. Всього ж товарний асортимент фірми налічує понад 4 500 позицій. На підприємстві можна придбати вироби з готовим дизайном або ж замовити партію товарів з бажаної клієнтом символікою.