Енергетична галузь є важливим напрямком не тільки в розвитку економіки, але і в сфері комунального обслуговування населення. Київенерго - це одна з провідних структур, яка постійно перебуває в центрі уваги. Завдяки інформаційно-аналітичного ресурсу «Українська енергетика», можна завжди знайти актуальну інформацію в цій сфері, дізнатися про основні події в області не тільки вітчизняної, а й міжнародної енергетики.

Енергетичні новини України та інші теми

Вся доступна інформація розміщується за такими основними розділами, як новини, спеціальна тематика, інтерв'ю та інфографіка. Ресурс розміщує матеріали розслідувань, аналітичні статті та репортажі з цікавими людьми, а також анонси майбутніх подій. На порталі з'являється найшвидша інформація про те, в яких будинках відключається гаряче водопостачання, і які котельні не можуть повноцінно функціонувати, тому що скупчилися борги. Тут ви знайдете карту енергетичної ефективності і дізнаєтеся, як можна економити тепло, а також, чому вигідніше користуватися двозонними лічильниками електроенергії.

Як мінімізувати теплові втрати житлового будинку

Однією зі спеціальних тем інформаційного порталу стала стаття про те, як взяти участь у програмі «Енергодім», щоб значно скоротити втрату теплового ресурсу і скоротити платіжку за отримане тепло. Важливо знати, що під таку програму потрапляють тільки багатоквартирні будинки, які об'єдналися в ОСББ. Вони витрачають на реалізацію програми не тільки власні кошти, що перераховуються мешканцями кожного конкретного будинку, але й отримують фінансову допомогу від державного Бюджету країни, а також від Міжнародної фінансової корпорації.

Як стати учасником програми

Важливими етапами для участі в програмі «Енергодім» є такі кроки, як загальні збори мешканців і прийняття рішення про проведення енергетичного аудиту житлового об'єкта, а також залучення фахівця, який має сертифікаційний документ. Аудитор складає відповідний рекомендаційний звіт з описом прийнятного проекту заходів, що забезпечують максимальну енергетичну захищеність будинку На наступному етапі вибирається потрібний пакет і визначається необхідна сума для його реалізації.