Безперебійне водопостачання - це головне завдання для власників приватних житлових будівництв і заміських котеджів. Буріння свердловин на воду Київ допоможе вам вирішити поставлене завдання з мінімальними витратами і максимальним комфортом. Компанія «Геобур» працює в даній сфері багато років і вже має практичний досвід, а також власні напрацювання. Працівники організації приймаються за роботу будь-якої складності та обсягу, гарантуючи високу якість і оперативність. Компанія співпрацює, як з приватними особами, індивідуальними власниками будинків, так і з промисловими об'єктами, а також з багатоквартирними житловими будинками і котеджними містечками.

Особливості свердловин «під ключ»

Перевагою компанії є комплексний підхід до вирішення поставленого завдання і впровадження інноваційних методик, а також застосування сучасного технічного обладнання, яке істотно мінімізує ручну працю і спрощує робочий процес, незалежно від складності. Повний комплекс послуг «під ключ» включає такі етапи, як геологічна розвідка і дослідження грунту, створення проекту майбутньої свердловини, процес буріння, монтажні роботи, запуск свердловини і підведення води до житлових і інших об'єктів. Крім того, компанія гарантує обов'язкове сервісне обслуговування і дворічну гарантію.

Буріння свердловин по граніту

Якщо необхідно буріння свердловин по граніту, то працівники підприємства « Геобур» виконають всі необхідні роботи, використовуючи бурильну техніку і насоси великої потужності. Крім того, для буріння по твердих породах і монтажу застосовуються спеціальні гідроакумулятори, а також труби з металу і спеціалізованого пластика. Подібні свердловини складніше піддаються бурінню, так як відрізняються великою глибиною. Однак, вода з таких свердловин чистіша і якісніша.

Якість води і глибина свердловини

Перевагою гранітних покладів є той фактор, що в більш глибокі шари грунту не надходять стічні і дощові води, що дозволяє не ставити додаткові фільтри очищення. Свердловина менше піддається забрудненню, довше служить і вимагає меншого профілактичного обслуговування. Компанія «Геобур» виконує всі роботи швидко, якісно і акуратно, включаючи монтажні та сервісні роботи. Спеціалізовані бригади знають особливості кожної місцевості і її топографічні відмінності, що також впливає на спосіб буріння і застосування інноваційних технологій.