Ніщо так не зближує членів сім'ї, як загальне проведення часу за цікавими заняттями, розвагами і навіть за роботою. Захоплюючі сімейні Настільні ігри дають можливість весело провести вихідні дні, час відпустки або перебування на дачі. Подібні заняття приваблюють не тільки дітей і підлітків, а й дорослих членів сім'ї. Магазин настільних ігор «Farat» пропонує великий каталог не тільки тематичних ігор, але і настільних ігор для різних вікових категорій, що розрізняються за жанрами та напрямками.

Різноманітність ігор і їх спрямованість

«Задзеркалля» і «Балансири для ніг», «Лото цифри», «Клош», «Знайди пару», «Сліди» та інші цікаві ігри з перших хвилин здатні захопити будь-яку, компанію. Велика розмаїтість ігор пропонується для колеса фортуни, яке можна придбати окремо та урізноманітнити заняття. При виборі тематичних занять варто знати, що в каталозі пропонуються такі напрямки, як букви і квіти, моторика і емоції, балансири, а також логічні, математичні, логопедичні і психологічні ігри. В каталозі онлайн-магазина можна придбати ігри, що розвивають уважність і швидкість реакції, розважальні, рухливі і заняття для великих компаній.

Особливості настільних занять

Настільні ігри завжди мають прості і зрозумілі правила, а також доступність і можливість грати в будь-яких умовах. Залежно від інтересів членів команди і вікових обмежень, можна вибирати заняття в сфері економіки та бізнесу, передачі інформаційних даних, збирати різні сети і віртуально контролювати територію. Можна підібрати захоплюючі розвиваючі заняття для малюків, щоб допомогти їм розвивати моторику, логічне і об'ємне мислення, навчити математичного рахунку і розвивати пам'ять.

Навіщо потрібні настільні ігри

Завдяки використанню подібних методик, можна в ігровій формі підготувати майбутніх школярів до навчального процесу. Діти вчать і запам'ятовують нові слова, можуть робити порівняльні характеристики різних предметів, знаходять відмінності між ними і набувають багато нових корисних навичок. В процесі гри діти різного віку вчаться спілкуватися не тільки з однолітками, а й з іншими членами команди. Вони починають розуміти, що таке колектив та команда, будують взаємні відносини з тими, хто сподобався, вибирають друзів за спільними інтересами і захопленнями. Всі ці якості дуже важливі для подальшого розвитку дитини та її відносин із суспільством.