Нова українська школа передбачає цілу низку змін в освітній системі. Усе це ускладнює роботу вчителя початкових класів, який змушений нібито від самого початку навчатися мистецтва педагогіки. Видавнича група «Основа» створила серію посібників на допомогу вчителям початкової школи, у тому числі серію усі діагностичні роботи , яка спрямована на допомогу в організації оцінювання рівня знань здобувачів учнів.
Видання містить зразки діагностичних робіт на весь навчальний рік за наступними предметами:
• Українська мова та читання;
• математика;
• я досліджую світ.
Педагог може придбати один посібник, та робити копії необхідних сторінок на весь клас, або придбати видання на весь клас. Також пропоновані завдання можна використовувати під час дистанційного чи змішаного навчання, передрукувавши завдання робіт на платформу, у якій вчитель працює з учнями дистанційно.

Як користуватися книгою усі діагностичні роботи?
На разі серія містить видання для 2-х, 3-х та 4-х класів НУШ. Для зручності користування, матеріали кожної книги розділені розподілені за предметом та темою. Так вчителю буде легше знайти потрібний зразок діагностичної роботи.
Кожна робота містить два варіанти. Учні виконуватимуть завдання різних типів: тестові, комбіновані, роботи за різними видами діяльності. Для зручності оцінювання наприкінці кожної роботи є місце для коментаря педагога. Також за концепцією Нової української школи передбачено самооцінювання. Кожен учень має змогу оцінити свою роботу, та залишити коментар наприкінці завдань.
Де купити посібники для проведення оцінювання у початковій школі?
Обрати та придбати видання ви можете на сайті Видавничої групи «Основа». Тут представлений великий вибір посібників для вчителів початкової школи. Ви можете придбати готові розробки уроків за предметами на цілий рік, сучасні наочні інтерактивні матеріали, навчальні ігри, зошити для учнів на час канікул, матеріали для дистанційного навчання тощо.
Щомісяця на сайті видавництва оновлюються акційні пропозиції, які дозволяють купувати необхідну методику та ще й заощаджувати! Доставка замовлень здійснюється по всій Україні протягом 1-2 днів після замовлення на сайті.
Купуйте посібники для проведення оцінювання в початковій школі та інші необхідні для роботи сучасного вчителя посібники на сайті https://osnova.com.ua/!
Найкращі видання для вчителів тільки тут!