Коли постає питання про придбання власного житла, кожна сім'я замислюється про те, яку квартиру купувати: у новозбудованому будинку, де все необхідно починати з «нуля» або ж на вторинному ринку. Численні новобудови львів чорновола пропонують велику кількість варіантів, як з готовим ремонтом, так і без нього, коли є можливість самостійно вибрати абсолютно всі матеріали для обробки, відповідно до свого смаку і пріоритетами. У новій квартирі можна все зробити абсолютно по-своєму: розмістити меблі, обладнати окремі зони для відпочинку і роботи, продумати, як облаштувати санвузол і ванну кімнату і де влаштувати вбиральню.

Технічні характеристики житлового будинку «Сіті»

Житловий будинок «Сіті» відповідає найсучаснішим вимогам і критеріям, як в плані благоустрою території, навколо житлової будівлі, так і за технічними характеристиками самого приміщення. Всі квартири, розміщені в двох рівнях, мають підвищену комфортність і мальовничий панорамний вид з величезних вікон. Будинок повністю електрифіковано і не користується газопостачанням. Завдяки цьому, в кожному житловому приміщенні можна створити власний мікроклімат, так як квартири обладнані індивідуальними системами теплопостачання.

Пріоритети та особливості житлового будинку «Сіті»

Особливістю житлового будинку «Сіті» є унікальний дизайн, незвичайне оформлення зовнішнього фасаду і наявність власної тераси у вигляді паркової зони, розташованої на одинадцятому поверсі. Для більш детального ознайомлення з планом будівлі даного житлового приміщення можна ознайомитися на онлайн-сторінці www.cityhouse.com.ua, де розміщена схема розташування основних зон, передбачених за проектом. Це автостоянка і дитячий майданчик для дітей молодшого віку, а також майданчик для тихого відпочинку і спортивний майданчик для більш старших дітей.

Благоустрій прибудинкової території

На території передбачена спеціальна зона для вигулу домашніх тварин, а також господарський дворик і власна підстанція. Варто відзначити, що житловий будинок «Сіті» обладнаний сучасною системою пожежогасіння і цілодобово охороняється, як всередині приміщення, так і на прибудинковій території. Зручне розташування будинку ідеально підходить і мешканцям будинку, і їхнім гостям.