Для того щоб обрати для пасіки ефективні та надійні прилади, обов'язково потрібно звертати увагу на їх особливості та характеристики. В іншому випадку, покупка товару може бути не виправданою сподівань.

ᐉ Медогонка Медуница: преимущества, характеристики, модельный ряд - zookovcheg.ru

Перш ніж медогонку купити, потрібно взяти до увагу розміри самої пасіки. В асортименті магазинів представленні різні прилади, які можуть відрізнятися між собою набором функції та особливостей праці. Ці якісні вироби створенні для того, щоб добре викачувати мед з рамок. Медогонки сьогодні можна придбати як з ручним механізмом, так і з автоматичним. Другий варіант більш ефективніший, але коштує він дуже дорого. Головне рекомендується обрати той варіант, який буде допомагати пасічнику в роботі на пасіці.

Як виглядає медогонка?

Перш ніж обрати той чи інший вид медогонки, обов'язково потрібно звернути увагу на те, з чого вони зроблені. Найбільш сучасними та популярними вважаються ті прилади, які виробники створюють із нержавіючої сталі. Під час виробництва використовуються тільки ті матеріали, які практичні та довговічні, а ще й можуть використовуватися для харчових продуктів.

Перевірити те, чи відповідає матеріал заявленим властивостям можна навіть у домашніх умовах. Для цього може знадобитися лише магніт. Відомо, що до нержавійки харчового призначення магніт прилипати не буде.

Функції медогонок

Обираючи медогонки, потрібно обов'язково звернути увагу на їх основні властивості та особливості. Сучасні прилади доповнюються спеціальними підставками, які допомагають виробу бути в заданому положенні. В медогонках обов'язково повинен бути карман для зливу меду. Дотримуючись саме таких рекомендації від спеціалістів, можна буде не переживати за обранений прилад.

Сучасні види медогонок мають технологічне призначення, завдяки чому пасічники можуть швидко та легко одночасно обробляти велику кількість медових рамок. Без усяких зусиль, отримати мед з медогонки можна набагато легше та простіше. Зазвичай в асортименті магазинів можна знайти медогонки, які можуть одночасно обробляти від 4 до 24 рамок. Купувати потрібно саме той вид медогонки, який буде максимально допомагати в роботі пасічника при обслуговуванні всіх вуликів.

Інтернет-магазин Ваша Пасіка пропонує усім своїм клієнтам лише якісні та надійні прилади для пасіки. Серед всього асортименту товарів завжди можна знайти все, що зможе знадобитися пасічнику в роботі.