На сьогоднішній день наш світ наповнений найбільшим різноманітністю продуктів харчування і продовольством, зараз є доступ і можливість придбати, замовити продукти самих різних культур і кухонь. Ось, наприклад, величезним попитом сьогодні користується таке блюдо, як фалафель. У світі, де з кожним роком стає все більше людей, які стежать за своїм харчуванням, які стають вегетаріанцями яке блюдо вкрай важливо і популярно. Щоб замовити фалафель варто відвідати профільний сайт Левантійської кухня, а саме варто перейти на https://signature.in.ua/uk/products/23-falafel, де ви дізнаєтеся всі подробиці деталі.

Замовляємо готові суміші для фалафель

Фалафель є популярною стравою і це відмінна альтернатива м'ясним продуктам, яка має величезну кількість корисних властивостей. На вищевказаному сайті ви зможете знайти готові суміші по правильному рецептом. Варто відзначити, що фалафель дуже цінується в Ізраїлі, він використовується в багатьох блюдах, в міських кафе і в ресторанах. На сайті ви зможете знайти саме ізраїльський варіант фалафель з нуту.

На сайті ви можете знайти різні варіанти фасування фалафель, можна замовити 1 кг, такий обсяг ідеально підійде для частування, наприклад, компаній до 5 чоловік. Також є варіант замовлення 3 кг, такий варіант ідеально для установ, які тільки знайомляться з таким продуктам і блюдом. І третій варіант - це замовлення 5 кг, даний варіант ідеальний для кафе і ресторанів, де активно використовують дане блюдо.

Корисні властивості фалафель

До складу фалафель виходить натуральні інгредієнти - це добірний білий нут з додаванням цибулі, також додається картопля, кінза, додається часник і різні суміші традиційних східних спецій. Дане блюдо дуже корисне, завдяки нуту, який входить до складу, ви отримуєте цілу джерело корисних інгредієнтів, так як він вважається по праву лідером за вмістом білка. Нут містить величезний набір амінокислот, які дозволяють підтримувати імунну систему в порядку. Також варто відзначити що в складі нуту є й інші вітаміни, а саме нут містить вітамін B, також вас порадує вмістом магнію, кальцію, міді, натрію, фосфору та інших важливих елементів і вітамінів.

Знайомимося з компанією SigNature

На сайті компанії SigNature ви можете знайти багато корисної інформації і ознайомитися з різними Суперфуд і продуктами харчування Левантійська кухня, в тому числі тут же можна замовити фалафель. На сайті вищесказане компанії Ви можете знайти найрізноманітніші корисні продукти з Левантійської кухні, тут ви можете замовити:

  • Хумус
  • Тахини
  • піту та інше.

Крім цього Вас чекають унікальні і цікаві рецепти приготування страв з даними продуктами. Ви можете знайти рецепт хумуса, рецепт фалафель та інше. Також на сайті є інформація про компанію, про доставку, ви можете знайти актуальні контакти і задати будь-які питання.