Рекламна вивіска - це плоске або об'ємне виріб, розміщують на фасаді, всередині будівлі або біля входу. На ній відображається інформація про компанію: найменування, час роботи, логотип, спеціалізація, рід діяльності і т.д.

Правильно виготовлена ​​вивіска, що відповідає всім правилам маркетингу, ефективно виконує свої функції, а також цілий ряд додаткових завдань.

Конструкції і сфери застосування

Залежно від способу виготовлення вивіски класифікують:

  • світловий короб. Переважно розміщується на фасадах. Має вбудовану диодную, неонову або люмінесцентну підсвічування, завдяки якій чудово виглядає як вдень, так і вночі і ефективно привертає увагу перехожих;
  • плоска рекламна вивіска - вибір великих компаній. Вироби розміщуються в офісах і великих магазинах. Виконуються з міцного пластику або металу, супроводжуються зовнішнім підсвічуванням;
  • неонова вивіска несе на собі яскраве, дуже барвисте зображення. Воно додатково підсвічується неоновими лампами. Ідеально підходить для створення яскравої візуалізації послуги або продукту;
  • об'ємні букви з підсвічуванням. Використовуються в назвах магазинів, бутіків, торговельних центрів. Розташовуються на фасадах, якісно звертаючи на себе увагу. Свою роботу об'ємні букви якісно виконують і всередині приміщення. Вони позначають певні точки або зони продажів.

Тому, хто бажає підвищити імідж власного бізнесу і заявити про себе широкому загалу, варто замовити якісне виготовлення вивіски за адресою https://bestreklama.com.ua/. Ціна виробу прямо залежить від технологій і матеріалів, що використовуються під час виробництва. Найдорожчими є об'ємні букви. Підсвічування збільшує вартість виробу, вона ж робить його більш ефектним і яскравим. Самим бюджетним варіантом вивісок є таблички.

Основні переваги вивісок

Вивіска є найефективнішим інструментом просування, що задовольняє наступні потреби власника бізнесу:

  • здійснює інформування проходить повз потоку людей про розташування компанії, її товарах і послугах;
  • вигідно виділяє компанію серед конкурентів;
  • формує лояльне ставлення клієнтів коштом продуманого дизайну та орігінальності.

Вивіска - це зображення, здатне змінюватися. Під покровом ночі, воно може виглядати зовсім по-іншому, особливо якщо має спеціальне підсвічування. Навіть проста картинка може стати найефективнішою рекламою.