Міні-трактори можуть працювати так само добре, як і більші, але з набагато меншими інвестиціями і дають фермерам можливість уникнути великих позичок й боргів.

Що таке міні-трактор

Малий трактор виконує ті ж функції, що й велика звичайна модель, але відрізняється коліями, вагою, висотою, радіусом повороту... Він здатний виконувати всі сільськогосподарські операції, які може виконувати більший, тільки при менших витратах, у чому ви можете переконатися, відвідавши сайт https://minitraktor.com.ua/ua/minitraktori/filter/.

Концепція

Україна є сільськогосподарською країною, де більшість фермерів є невеликими, що мають невелику площу землі й не можуть дозволити собі великий трактор, його витрати. Таким чином, вони залежать від ручної праці при сільськогосподарських роботах. А концепція маленького трактора введена для допомоги фермерам.

Функції

  • Фрагментація земель. З поділом сім'ї фермерів земельні володіння стають меншими. Дрібним землеробам недоцільно купувати собі дорогу сільськогосподарську техніку.
  • Культивування. Послідовне культивування для певних культур дуже важливо, але іншого легшого компактного варіанту для цієї операції не існує.
  • Альтернатива для тварин. Тварини використовувалися для міжкультурних операцій в сільському господарстві, садівництві через відсутність життєздатної альтернативи. У зимовий період вони простоюють, але їх потрібно регулярно годувати, що є додатковим тягарем для фермерів. Це не відноситься до тракторів, якщо вони не використовуються, то можуть бути здані в оренду для додаткового доходу фермерам.
  • Трудова криза. Велика частина молодого сільського населення переїжджає в місто для більш вигідних можливостей, це створює свого роду брак робочої сили в селі. Механізація - це необхідність сьогоднішнього дня.
  • Сучасне сільське господарство. Молоде покоління хотіло б впроваджувати сучасні технології в сільському господарстві, оскільки забезпечують максимальну віддачу при мінімальних зусиллях.

Переваги

  • Компактність. Габаритні розміри тракторів, такі як: колісна база, висота, вага, радіус повороту, підходять для більшості культур. Або можуть бути налаштовані відповідно до вимог кожного фермера.
  • Короткий радіус повороту. Завдяки компактним розмірам і конструкції невеликий трактор має короткий радіус повороту, який дозволяє йому легко переміщатися без шкоди для врожаю. Це дуже корисно для овочівництва.