Поліграфія – це один з популярних напрямків в організації рекламних компаній. Якісні поліграфічні послуги можна замовити в цифровій друкарні «КопіБум». Сучасне поліграфічне підприємство приймає заявки на виготовлення плакатів та візиток, фірмових бланків, листівок, буклетів та флаєрів, а також надрукує каталоги, брошури, різні види календарів і сертифікатів. Досвідчені співробітники цифрової друкарні розроблять і надрукують оригінальні запрошення, меню для ресторанів і кафе, а також приймають замовлення на друк фотографій і нанесення друку на сувенірну продукцію.

Бездоганна оперативність друку

Друкарня «КопиБум» має ряд переваг. В перш чергу, це оперативність прийняття заявки та її виконання. Термін виготовлення замовлення може бути в межах однієї години – все залежить від необхідності такої оперативності. Процес подачі заявки можна здійснити в онлайн-режимі, а також, використовуючи контактні дані підприємства. Крім того, наявність власної кур'єрської служби дозволяє швидко доставити виготовлену продукцію за будь-якою вказаною адресою. Подібний сервіс суттєво економить особистий час кожного потенційного клієнта.

Якісний сервіс та інноваційний підхід

Друкарня постійно розширює перелік своїх послуг та вдосконалює методику друку, використовуючи новітнє обладнання та світові досягнення в даній сфері послуг. Крім того, компанія пропонує комплексний підхід до поставленого завдання та виконує всі необхідні процедури, які входять у постпечатну обробку. Це не тільки різання і ламінування, але і брошурування, фальцювання і зшивання скобою.

Від чого залежить вартість друку

Варто відзначити, що вартість поліграфічних робіт завжди залежить від декількох факторів. Це розмір тиражу і необхідна кольоровість, а також тип обраного паперу, його формат і необхідність у додаткових послугах, а також у післядрукарській обробці продукції. Використання сучасного принтера дає можливість здійснювати друк на різноманітних матеріалах, а також створювати пробні зразки і змінювати макети. Основними клієнтами оперативної поліграфічної компанії «КопіБум» є замовники, які потребують невеликий, але терміновий тираж.