набори для дослідів

Сучасне навчання у школах стає дедалі цікавішим. Обладнання для STEM кабінету забезпечують учнів та вчителів усім необхідним. Розглянемо на одному з прикладів. Дослідницький набір для навчання на уроках фізики з питань, пов’язаних з енергетикою у навколишньому світі дає можливість проводити експерименти та працювати з мультимедійними матеріалами. Це дозволяє проводити групову роботу на інтерактивних дошках та індивідуальну роботу на планшетах, смартфонах чи комп’ютерах (Windows, Android, iOS). Це дозволяє реалізувати основні вимоги навчальної програми на уроках фізики початкової школи.

Модуль використовується для представлення різних видів енергії

Працюючи з набором, учні аналізують енергію, яку виробляють їхні тіла, і вивчають потенційну енергію, кінетичну енергію, рух хвиль та альтернативні форми енергії. Вони дізнаються про різні типи енергії та зміни, що відбуваються між ними. Вони аналізують, як енергія надходить до їхніх тіл, і розпізнають її джерела у навколишньому світі. Вони виділяють і порівнюють два типи механічної енергії: кінетичну та потенційну. На основі досвіду роботи з електричними ланцюгами, які вони будують, студенти знайомляться з поняттям транспортування та перетворення енергії. Вони також мають справу з хвильовим рухом як засобом транспортування енергії та інформації. Крім того, вони вивчають поняття відновлюваних та невідновлюваних, а також аналізують переваги та недоліки альтернативних джерел енергії. Вони створюють моделі вітрогенераторів та водяних коліс та обговорюють їх функції. Нарешті, студенти застосовують отримані знання на практиці, розробляючи власний експеримент, щоб відповісти на конкретне енергетичне питання. Набори для дослідів - це можливість поринути у процес навчання.

Модуль містить матеріали для експериментів, які відповідають переліку, рекомендованому Міністерством освіти, і дозволяє проводити багаторазові безпечні експерименти та експерименти в студентських командах.

Комплект включає щонайменше:

  • детальні сценарії уроків, описи досвіду, експериментів та освітніх проектів, що дозволяють проводити дослідницькі уроки тривалістю від 30 до 60 хвилин;
  • методичний посібник для вчителів у друкованому та цифровому варіантах;
  • сценарії уроків з докладними експериментами та навчальними проектами;
  • друковані матеріали для студентів різного рівня;
  • доступ до цифрових матеріалів (моделювання, що представляє явища, вправи, робочі аркуші та спостереження для експериментів, тести перевірки знань, мультимедійні підручники, які доступно пояснюють аналізовані явища) для учнів та вчителів;

Весь комплект поставляється в пластиковій коробці, що гарантує безпечне зберігання та експлуатацію. Оснащення шкіл повинно бути якісним та різноманітним. Кожен модуль містить повний набір елементів, необхідних для проведення експериментів у дослідницьких групах.