До зовсім недавнього часу придбання таких предметів гардеробу як одяг для повних , являло собою для покупців з нестандартними формами дуже серйозну проблему. Переважна більшість як виробників, так і підприємств торгівлі орієнтувалися при формуванні свого асортименту на клієнтів середніх розмірів. І споживачам, які мають досить значні обсяги тіла, доводилося або задовольнятися випадковими знахідками, залежаними на прилавках магазинів одягу, або серйозно перевантажувати сімейний бюджет і звертатися в ательє за пошиттям потрібних предметів гардероба на замовлення. А це, як відомо, в наш час обходиться не дешево.

Мережа магазинів «Богатир»

Радує, що сьогодні існують торгівельні підприємства, які прийшли на допомогу покупцям у вирішенні проблеми вибору одягу для повних. Однією з таких компаній в Україні сьогодні є вельми популярна у споживчої аудиторії мережа магазинів одягу «Богатир». Слід розуміти, що це не просто торгівельна мережа магазинів одягу з частиною асортименту, призначеної для повних покупців. Основними особливостями цієї компанії виступають:

асортимент сформований з предметів гардероба ТІЛЬКИ великих розмірів; моделі для обох статей; одяг всіх цінових сегментів, від бюджетного і до VIP клієнтури; наявність в асортименті предметів одягу для всіх життєвих випадків (повсякденного, «на вихід», для занять спортом та ін .); брендовий одяг для повних від провідних виробників ЄС і Туреччини; наявність магазинів в найбільших містах України, в тому числі в столиці.

З огляду на те, що компанія працює в своєму сегменті ринку вже більше двох десятиліть, легко зрозуміти, що вибір моделей одягу для повних тут виробляється професійно і з урахуванням, в першу чергу, не фінансової вигоди, а виходячи зі смаків і уподобань своєї специфічної купівельної аудиторії. За цей час були налагоджені міцні ділові зв'язки з постачальниками, ненадійні виробники або ті, що пропонують неякісну продукцію, відсіяні. При цьому робота по формуванню асортименту в мережі магазинів «Богатир» ніколи не припиняється, в каталозі постійно з'являються новинки, підібрані з урахуванням останніх віянь в світі світової моди. Тому клієнти компанії завжди одягнені не тільки якісно, а й стильно.