Фізична банківська картка Caméléon від Альфа-Банку Україна тепер доступна в 530 фірмових магазинах Київстар для всіх охочих. Додатково приходити у відділення банку не потрібно, розповідають у пресслужбі. Працівники магазинів Київстар допоможуть пройти реєстрацію в цифровому банку Sense Super App, а нові клієнти ще й отримають 100 бонусів.

Клієнти, які вже користуються Sense Super App та цифровою карткою Caméléon, зможуть прив’язати пластикову картку до свого рахунку, щоб скористатися нею у випадках, коли Apple Pay та Google Pay недостатньо. Наприклад, щоб зняти готівку в банкоматі без NFC. 

Придбати картку Caméléon можуть абоненти всіх мобільних операторів. Картка може бути як кредитною з лімітом до 30 тисяч гривень, так і дебетовою, має нескінченний пільговий період під 0,01% річних, кешбек та можливість заробити 5,5% річних на залишок особистих коштів.

Завдяки тому, що мобільний оператор та банк співпрацюють, їх клієнти отримують ще більше послуг:

  • додаткові бонуси, якщо реєструється новий клієнт: 50 бонусів на мобільний рахунок Київстар та 50 бонусів на рахунок програми лояльності Cash’U CLUB;
  • можливість кожні 7 днів замовити собі безкоштовний та безлімітним мобільний інтернет на цілий день завдяки акції "Щасливий день";
  • у додатку Sense Super App абоненти Київстар можуть керувати своїм мобільним номером: отримувати всю актуальну інформацію про рахунок, підключати або відключати додаткові послуги, змінювати тариф тощо. 

Нагадаємо, на початку вересня Київстар та Альфа-Банк Україна оголосили про успішне завершення пілотного етапу співпраці та про перехід на наступний – спільне просування послуг у цифровому банку SenseSuperApp.