У Дніпровському районі столиці невідомий обікрав водія маршрутного автобуса. Про це повідомили у ГУ Нацполіції Києва.

У поліції водій маршрутки розповів, що невідомий викрав із салону транспортного засобу його сумку з грошима та банківськими картками. Крім того, дружина заявника повідомила, що її карткою хтось двічі розрахувався у магазині.

Правоохоронці розпочали пошуки зловмисника і незабаром його затримали. Ним виявився 26-річний уродженець Києва, який уже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.

Поліцейські з'ясували, що на зупинці громадського транспорту порушник помітив на сидінні водія в маршрутці сумку і витягнув її через відкрите вікно. У найближчому супермаркеті чоловік двічі сплатив за товар одну з банківських карток, які опинилися в сумці.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції порушено кримінальні провадження за ч. 4 ст. 185 КК України - крадіжка, вчинена в умовах військового стану та за ч. 2 ст. 15 ч. 4 ст. 185 КК України - замах на крадіжку, вчинений в умовах воєнного стану. Фігуранту загрожує до 8 років ув'язнення. Досудове розслідування триває.