Столичні правоохоронці затримали чоловіка, якого підозрюють за зґвалтування падчерки. Про це повідомили у ГУ Нацполіції Києва.

У серпні цього року ювенальні поліцейські разом із соцпрацівниками вилучили двох маленьких дівчаток із неблагополучної родини. Тоді під час з'ясувалося, що діти проживали в антисанітарних умовах, які загрожували їхньому життю та здоров'ю. Дітей доставили на медогляд до лікарні, а щодо батьків поліцейські склали адміністративні протоколи за невиконання своїх обов'язків.

У листопаді цього року до чергової частини Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення від адміністрації центру соціально-психологічної реабілітації дітей. Під час перебування у закладі 11-річна дівчинка у розмові з психологом розповіла, що протягом кількох років її ґвалтував вітчим.

У ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що у квартирі на вулиці Салютній чоловік протягом двох років ґвалтував дочку своєї дружини.

Під час обшуку будинку у зловмисника поліцейські вилучили 2 мобільні пристрої, флеш-накопичувач з матеріалами порнографічного характеру.

Чоловіка затримано. Також триває перевірка щодо вчинення розпусних дій щодо його 7-річної доньки та вирішується питання про правову оцінку дій матері потерпілої дитини, яка, ймовірно, могла знати про дії фігуранта.

За вчинене підозрюваному загрожує довічне позбавлення волі. Поки що фігурант перебуває під вартою без права внесення застави.