В Оболонському VcentriHUB відбувся відкритий волонтерський турнір із гри у шашки. Зіграти з 11-річною чемпіонкою Києва та світу Валерією Єжовою, яка таким чином уже кілька місяців збирає кошти на потреби наших військових, прийшли десятки киян. Про це повідомив Офіційний портал Києва.

“Загалом така зустріч несе одразу кілька важливих місій. По-перше, ми продовжуємо підтримувати наших військових та з новою силою актуалізуємо це питання. І важливо, що долучаємо до цього процесу молоде покоління, яке також має розуміти важливість допомоги армії. По-друге, сприяємо розвитку спорту, популяризуючи гру в шашки. Такі заходи плануємо проводити системно й на базі інших VcentriHUB, також підтримуючи Федерацію шашок міста Києва”, – зазначив директор Департаменту суспільних комунікацій КМДА Роман Лелюк.

Юна волонтерка грала із сімома опонентами одночасно. За дві години волонтерського турніру рахунок на підтримку українській армії поповнився на сім тисяч гривень. Загалом Валерія Єжова уже назбирала для ЗСУ 91 500 гривень.
 

imgbig-1 imgbig-2 imgbig-3 imgbig-4 imgbig-5