Столичні оперативники затримали жінку та чоловіка за пограбування місцевого мешканця. Про це повідомили 22 серпня в поліції Києва.

До поліції Києва надійшло повідомлення від 57–річного чоловіка про те, що на Чоколівському бульварі його пограбували. Правоохоронці з’ясували, що потерпілий познайомився у кафе із чоловіком і жінкою та розпивав разом з ними алкогольні напої. Згодом, нова знайома витягнула у киянина з кишені 8 тисяч гривень і непомітно передала їх спільнику.  Однак заявник помітив зникнення грошей, але зловмисники втекли.

Поліцейські встановили причетних до скоєння правопорушення та затримали їх. Фігуранти – уродженці Луганської області, раніше не судима 41–річна жінка та 36–річний чоловік, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжки, а також злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотичних речовин.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України – грабіж, вчинений в умовах воєнного стану. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі.