За минулий тиждень у Києві від коронавірусу померло троє людей. Про це повідомили у Департаменті охорони здоров'я Києва.

За даними Департаменту, за минулий тиждень у Києві зареєстровано 195 нових випадків захворювання на коронавірус. Серед хворих - 117 жінок та 78 чоловіків, а також 10 дівчаток та 5 хлопчиків. Також захворіли п'ятеро медичних працівників.

У лікарні столиці за минулий тиждень із коронавірусом госпіталізували 63 людей.

Найбільше випадків захворювання зареєстрували у Дарницькому районі – 40, у Деснянському – 32, у Святошинському та Дніпровському районах – по 24 випадки.

Всього за період пандемії у столиці зафіксовано 504 054 випадки захворювання на СОVІD-19..

У Департаменті охорони здоров'я нагадують, що надійним захистом від тяжкого перебігу коронавірусної хвороби є вакцинація. Зробити щеплення можна у центрах первинної медико-санітарної допомоги та консультативно-діагностичних центрах. Також триває робота Центрів масової вакцинації у ТРЦ Gulliver, River Mall, ТРЦ "Універмаг "Україна", ТРЦ SilverBreeze. Крім того, на базі комунальних закладів охорони здоров'я функціонують мобільні бригади, які за заявками можуть виїжджати вакцинувати організовані колективи.